Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heel erg lekker!”
Beoordeling van Alma Nomada Food Experience

Alma Nomada Food Experience
Geclassificeerd als nr. 1 van 20 Restaurants in Porto Covo
Prijsklasse: US$ 24 - US$ 53
Gegevens restaurant
30 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

We komen al 10 jaar hier in de buurt en voor het eerst in dit restaurant. Wij vinden het on-portugees goed! Wij hebben genoten en gaan zeker vaker terugkomen!

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank pluijmert
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ivy_mach, Marketing van Alma Nomada Food Experience, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 september 2020
Google-vertaling

Hello Alex, on behalf of the whole team, thank you very much for your friendly testimony that only proves that we are on the right track, both in the area of restaurants and in relation to Yelloh! Village Costa do Vizir. We look forward to your next visit! ⭐️

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (133)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 133 beoordelingen

28 juni 2020 beoordeeld

Zeer goede keuken. Een ster waard. Prijs hoger dan een gaperons portugees restaurant. Ontzettend lekker

Datum van bezoek: juni 2020
Bedank michelderweduwen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ivy_mach, Marketing van Alma Nomada Food Experience, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 juli 2020

Beste Michelderweduen,

Bedankt voor uw recente bezoek, uw opmerking en uw geweldige 5-sterrenbeoordeling hier op TripAdvisor.

Het was een groot genoegen u bij ons te hebben en het hele team verheugt zich erop u weer te zien bij uw volgende bezoek aan Yelloh Village Costa do Vizir.

Groetjes en tot snel,
Van het team Alm̈a Nom̈ada
⭐️

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 maart 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Een zeer verasend restaurant op een camping, zijn hier twee nachten gebleven voor dit restaurant.
Waant je bijna in een sterrenstaurant, ik heb echter een opmerking, waarom van die dunne papieren servetten? Zelfs papieren servetten kunnen goed zijn.

Datum van bezoek: maart 2020
Bedank 786nicob
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ivy_mach, Proprietário van Alma Nomada Food Experience, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 maart 2020
Google-vertaling

Hello Verrasend, on behalf of the whole team, thank you very much for your friendly testimony that only proves that we are on the right track, both in the area of restaurants and in relation to Yelloh! Village Costa do Vizir. We look forward to your next visit!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie
Google-vertaling

Datum van bezoek: september 2020
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ivy_mach, Proprietário van Alma Nomada Food Experience, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 september 2020
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 september 2020 beoordeeld
Google-vertaling

Datum van bezoek: september 2020
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Alma Nomada Food Experience bekeken, bekeken ook

Porto Covo, Setubal District
Porto Covo, Setubal District
 
Porto Covo, Setubal District
 

In Alma Nomada Food Experience geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding