Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mooi plekje aan de Vecht!”
Beoordeling van Geesberge

Geesberge
Een tafel reserveren
2
wo 19-6
20:00
Geclassificeerd als nr. 15 van 46 Restaurants in Maarssen
Keukens: Frans
Gegevens restaurant
3 oktober 2018 beoordeeld

Tijdens een boottochtje door de Vecht meerden wij eventjes aan t.h.v. Geesberge om een kopje koffie te drinken. We zaten daar heerlijk op een groot terras, aan de Vecht, in het zonnetje. Ideaal plekje op een zonnige dag! Na een tijdje bedachten we dat het inmiddels ook wel tijd was om te lunchen. Het broodje Pulled Checken was erg lekker en de gerechten van de anderen zagen er ook goed verzorgd en lekker uit.

Over de bediening was ik niet heel erg enthousiast. Ik denk dat ongeveer het halve terras vol zat en naar mijn idee liep er best veel (wel vrij jonge) bediening rond, maar toch moesten we steeds lang wachten tot iemand ons kwam helpen. 3 van ons hadden een cappuccino besteld en 1 een cola. Na lang wachten kwamen de 3 cappuccino's, maar geen cola.. We hebben nog even braaf gewacht, maar na een paar minuten zijn we toch maar gaan vragen hoe en wat. Toen bleek ze de cola niet opgeschreven te hebben. Kan natuurlijk gebeuren, maar zorg dan op zijn minst dat die cola vervolgens binnen 5 minuten op tafel staat. Helaas was dat ook weer niet het geval..

Het was dat het zulk lekker weer was en we daar heerlijk zaten, anders was onze irritatie-factor wel gestegen, denk ik ;)

Om toch nog even positief af te sluiten nog even 2 pluspunten:
- De mannen zijn altijd heel blij met de Texelse Skuumkoppe van de tap bij Geesberge.
- De prijzen van de lunchgerechten zijn prima.

Datum van bezoek: juli 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Lisette K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (59)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

7 - 11 van 60 beoordelingen

8 september 2018 beoordeeld

Samen met vriend gedineerd. Rustig aan gedaan, waarvoor we ook alle gelegenheid kregen. Eten was goed van kwaliteit en mooi opgediend. Bediening was erg prettig, rustig, maar wel op tijd als dat nodig was. Mis ik nog wel eens bij andere gelegenheden.
Door het weer binnen gegeten, maar ben ook wel benieuwd naar het terras bij mooi weer, dus kom terug.

Datum van bezoek: september 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank DouglasB319
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeker een aanrader als je met mooi weer buiten wilt eten. Voldoende vertier en aandacht voor kinderen.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank 731michielp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 augustus 2018 beoordeeld

Nu de tweede keer hier gegeten deze keer een werk dinee maar dat is wedeorm weer heel goed bevallen. Voor buitenlandse gasten is het een geweldige plek om te bezoeken mooi en een leuk om even rond te kijken. Het eten is goed en zeker de prijs.
op onze hete zomer dag hadden we wat last van wespen dat was jammer.

Maar locatie een 10.

Datum van bezoek: augustus 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Hansl30
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 juli 2018 beoordeeld

Op een geweldige locatie, langs de vecht aan de rand van Maarssen treft u Restaurant Geesberge.
Op dit ruime terras vlak langs de vecht kunt u genieten van een drankje of maaltijd.
De boot kan voor het terras worden aangelegd.
Tevens de mogelijkheid voor B en B

Datum van bezoek: juli 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
Bedank 197joss
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Geesberge bekeken, bekeken ook

Maarssen, Utrecht Province
 
Utrecht, Utrecht Province
Maarssen, Utrecht Province
 
Maarssen, Utrecht Province
Maarssen, Utrecht Province
 

In Geesberge geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding