Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekker en gezellig!”
Beoordeling van Eetcafe De Dorpsgek

Eetcafe De Dorpsgek
Geclassificeerd als nr. 11 van 46 Restaurants in Maarssen
Prijsklasse: US$ 17 - US$ 28
Keukens: Nederlands
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Barscene
Dineropties: Ontbijt, Diner, Na sluitingstijd, Reserveringen
6 maart 2019 beoordeeld

Kleinschalig (dus gezellig!), lekker en een erg vriendelijke bediening!! Als we over 4 weken weerin Maarssen zijn gaan we hier zeker weer eten!!

Datum van bezoek: maart 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Lex D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (124)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 124 beoordelingen

20 februari 2019 beoordeeld

De bediening is vriendelijk en vlot e het etsen is uitstekend. De prijzen zijn heel redelijk: een dagmenu (hoofdgerecht en dessert) kost slechts 12,50 euro. Ik nam het dagmenu van lasagne en kreeg een heerlijke sorbet als dessert. De bijgerechten zijn royaal. Hou er wel rekening mee dat je in dit restaurant niet kunt pinnen.

Datum van bezoek: februari 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Rudy S S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 december 2018 beoordeeld

Dit is een eetcafe zoals het bedoeld is. Geen opsmuk, gezellig sfeer, een ruime kaart met mooie gerechten zonder liflafjes en waar voor je geld. Het kan druk zijn, maar aan de bar is bijna altijd ook plaats om te eten.

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank ksako8
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik heb hier koffie met appelgebak en slagroom genuttigd. Het gebak was erg lekker, de slagroom nep (veranderde heel snel in een zoet plasje). De cappuccino was lekker, alleen in een veel te klein kopje.

Datum van bezoek: november 2018
Bedank HhjpW
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer slechte servers alles Ligt door elkaar op het bord gegooid saus er vol overheen zelfs als je dat er naast had gevraagd personeel loopt in vieze kleding En om alsnog met Netjes te zijn wou ik een klein fooitje geven hoor ik van mensen dat je dat beter niet kan doen want het personeel krijgt het toch niet.

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank B7897ST
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Eetcafe De Dorpsgek bekeken, bekeken ook

Maarssen, Utrecht Province
Maarssen, Utrecht Province
 
Maarssen, Utrecht Province
Maarssen, Utrecht Province
 
Utrecht, Utrecht Province
Maarssen, Utrecht Province
 

In Eetcafe De Dorpsgek geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding