Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Regelmatig bezoeken we dit restaurant.”
Beoordeling van Asian Delight

Asian Delight
Bestel online
Takeaway.com
Geclassificeerd als nr. 12 van 46 Restaurants in Maarssen
Keukens: Chinees
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
3 oktober 2018 beoordeeld

Heerlijke Aziatische keuken. Concept van onbeperkt Chinese tapas voor een vast prijs is prima. Vooraf soep een heerlijk toetje en koffie zijn inclusief, kwaliteit is echt top. Zeker in verhouding prijs kwaliteit

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank Gerdien B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (48)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

3 - 7 van 48 beoordelingen

17 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een trieste zaak. Verveloos aan de buitenkant. Entree hangt op half 7. Eten is vreselijk standaard. Niets spannend en vol met ve-tsin (e 621) links laten liggen dit restaurant!

Datum van bezoek: maart 2018
Bedank harryd592
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 januari 2018 beoordeeld

Gezellig en kwalitatief goed restaurant op mooie locatie in Maarssen.
Onbeperkt kiezen van de kaart met Chinese en Japanse gerechten.
Soep vooraf en lekker nagerecht, alles voor een vriendelijke vaste prijs.

Datum van bezoek: januari 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
2  Bedank 197joss
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 oktober 2017 beoordeeld

Het concept is even simpel als doeltreffend: een tapas menu met Chinese en Japanse gerechten. Een all you can eat concept, maar dan in een Azatisch jasje. Voor de prijs hoef je het niet te laten: slechts 25 euro p.p. De bediening is snel en vriendelijk. Je worst aan tafel bediend, dus dat is een hele prestatie. Het is een goed teken dat het er altijd vol zit! OOk heel geschikt voor vegetariers.

Datum van bezoek: september 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank pln68
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben hier laatst weer afgehaald. De hoeveelheid eten die je krijgt is enorm, kilo's voor 2 personen. Maar de kwaliteit is niet echt top. Ik krijg liever wat minder maar een betere kwaliteit.

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank msluis
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Asian Delight bekeken, bekeken ook

Maarssen, Utrecht Province
 
Vleuten, Utrecht Province
Maarssen, Utrecht Province
 
De Meern, Utrecht Province
Maarssen, Utrecht Province
 

In Asian Delight geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding