Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Verrassende lunch”
Beoordeling van Restaurant OpBuuren

Restaurant OpBuuren
Een tafel reserveren
2
di 25-6
20:00
Geclassificeerd als nr. 2 van 46 Restaurants in Maarssen
Prijsklasse: US$ 40 - US$ 85
Keukens: Internationaal
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Beschrijving: Restaurant OpBuuren is idyllisch gelegen aan de Vecht in Maarssen (bij Utrecht) en biedt een heerlijk terras aan het water. De ambiance van het restaurant kan het best omschreven worden als stoer en chic en is met zestig zitplaatsen en een open keuken; persoonlijk, toegankelijk en lekker modern. Zo wordt er niet met een menukaart gewerkt, maar wordt u door de keuken echt verrast. Het restaurant wordt gerund door Patron Cuisinier Karl van Baggem staat al jaren hoog in de Gault Millau gids. Naast lunch en diner kunt u ook gebruik maken van de Leeuwenkamer voor private dining, receptie, bruiloft, vergadering of familiediner. In het restaurant kunt u ook kiezen voor de Chefs table (4-6 personen) met direct zicht op de keuken! Ook kunt u bij OpBuuren een sloep huren voor een culinaire vaartocht over de Vecht.
19 mei 2019 beoordeeld

Na een koude fietstocht een warm ontvangst. Heerlijke lunch van 3 gangen met daarnaast en prachtig glas wijn. Aanrader

Datum van bezoek: mei 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank ike98
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (100)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 100 beoordelingen

12 mei 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een heerlijk verrassingsmenu mochten we van De kunsten van Chef Karl van Baggem en Sander van Bruchem genieten.
Fijne ontvangst, vlotte en gezellige bediening waarbij de keukenbrigade hard meehielp (wegens de afwezigheid van twee ziekte collega’s).
Prachtige smaakvolle gerechten van het mooie verrassingsmenu gecombineerd met een mooi passend wijnarrangement.

We hebben genoten en komen zeker terug Sander ;-)

Datum van bezoek: mei 2019
1  Bedank Sylvia-Ger V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RestaurantOpBuuren, Eigenaar van Restaurant OpBuuren, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 mei 2019

Beste Sylvia-Ger V, dank voor je mooie beoordeling en dat het verrassingsmenu in de smaak viel. Graag nog eens tot ziens in OpBuuren!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 mei 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Meteen herkend door Karl van Baggem komen we er snel achter wat we inmiddels in de Hoefslag missen (waar hij voorheen de Chef-kok was). Wat een sfeervol restaurant, waar echt met passie wordt gekookt. Wij nemen plaats aan een wat hogere tafel. Het vijfgangen menu kent alleen hoogtepunten (ja de truffel smaakt hier ook voortreffelijk) met verrassende wijnen, zoals uit Azerbeidzjan. Al vinden wij de Bourgogne toch wel de topper. Dit is echt genieten!

Datum van bezoek: mei 2019
2  Bedank 194frankh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RestaurantOpBuuren, Eigenaar van Restaurant OpBuuren, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 mei 2019

Beste 194frankh, wat een lof! Veel dank en fijn dat jullie genoten hebben. Daar doen we het voor. Graag nog eens tot ziens in OpBuuren!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 maart 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een heerlijk restaurant. Prachtig interieur, zeer sfeervol en ruim ingericht.
Zeer vriendelijke en gastvrije ontvangst en service. Het eten was voortreffelijk, bijzondere combinaties van smaken en met veel aandacht bereid.. Dat was te proeven!
Zeer geschikt voor een zakelijke lunch maar ik kom hier graag (privé) nog eens uitgebreid dineren. Top.

Datum van bezoek: maart 2019
Bedank jacquelinenl2017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RestaurantOpBuuren, Eigenaar van Restaurant OpBuuren, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 maart 2019

Beste Jacqueline,
Hartelijk voor je mooie review - daar doen we het iedere dag voor! Heel graag nog eens tot ziens in OpBuuren! Culinaire groet Karl!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 februari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We zochten een restaurant in Maarssen en zagen de goed kritieken op TripAdvisor. Toegegeven, sommige waren minder goed, maar die betroffen eerder teleurstelling in te hoge verwachtingen. Wij kozen voor 3 gangen met bijpassende wijnen. Helemaal top. Fraai opgediend, goed bereidt en interessant en fijn van smaak. Met name de dun gesneden entrecote was superb.
Deze komt op mijn shortlist.

Datum van bezoek: februari 2019
Bedank Peteronium
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RestaurantOpBuuren, Eigenaar van Restaurant OpBuuren, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 maart 2019

Beste Peteronium, veel dank voor de mooie review - fijn dat ons entrecote gerecht in de smaak viel. Heel graag nog eens tot ziens in OpBuuren! Met culinaire groet Karl van Baggem!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Restaurant OpBuuren bekeken, bekeken ook

Maarssen, Utrecht Province
Maarssen, Utrecht Province
 
Utrecht, Utrecht Province
Maarssen, Utrecht Province
 
Utrecht, Utrecht Province
Maarssen, Utrecht Province
 

In Restaurant OpBuuren geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding