Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekker gegeten.”
Beoordeling van De Eendracht

De Eendracht
Geclassificeerd als nr. 27 van 46 Restaurants in Maarssen
Prijsklasse: US$ 3 - US$ 26
Gegevens restaurant
18 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Gezellige terras, niet zo'n uitgebreide diner kaart maar voor lunch en diner zeker een aanrader. Vriendelijk personeel en heel smaakvol bereiden gerechten.

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank LouisV892
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jelle P, Manager van De Eendracht, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 juli 2018

Beste Louis,
Hartelijk dank voor uw beoordeling, graag tot ziens bij De Eendracht! Groet Marjolein Team De Eendracht ,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (20)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

9 - 13 van 20 beoordelingen

9 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Met 10 personen op zondag in restaurant ‘de Eendracht’ in Maarssen geluncht.

Het eten was redelijk maar de bediening maakte de indruk alleen uit ongeschoold en ongeïnteresseerd personeel te bestaan. Ofschoon ze weinige meter van mij stonden te praten werd mijn poging hun aandacht te trekken duidelijk geignoreerd....
In de tijd waar wij daar aan het lunchen waren zijn twee stellen die aan tafels in de buurt gingen zitten weer vertrokken omdat ze niet geholpen werden.

Ter afsluiting van onze lunch bestelden wij voor 8 personen koffie thee en cappucino. Deze werd met meerdere dienbladen en 4 koekjes zonder worden op de tafel gezet en wij konden het zelf maar uitzoeken!

In vergelijking met ‘restaurant de Nonnerie’ is het een een grote teleurstelling!

Voor mij geen tweede bezoek aan het restaurant de Eendracht!

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank Mariav984
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jelle P, Manager van De Eendracht, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 juli 2018

Beste Maria,
Het spijt ons te lezen dat u niet compleet heeft kunnen genieten van uw bezoek aan De Eendracht Maarssen, Wij willen u hier graag over spreken. Zou u ons willen benaderen via info@deeendracht-maarssen.nl? Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Groet, Marjolein Team De Eendracht

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 juni 2018 beoordeeld

Hier even drankje gedaan. Gezellige setting in mooi oud pand aan de gracht in centrum van Maarssen. Vlotte bediening.

Datum van bezoek: juni 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Ronald B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

De eendracht zit op een mooie lokatie,interieur is leuk.
Hier even binnengewipt voor een eenvoudig hapje.
De burrito met kip was ronduit niets.
Een kartonnen burrito uit de supermarkt met wat droge boontjes en een minimaal stukje kip, geserveerd op een klein bordje.Zag er al treurig uit.
Geen garnituur, geen saus, niets.Een droge hap.
Wij vroegen om een sausje om het een
beetje smeuïg te maken , kregen we Thaise chilisaus......!
De erbij bestelde frietjes waren lekker.
Ik zag dat de burrito nu ook niet meer op de kaart staat.
Jammer, een gemiste kans.

Datum van bezoek: maart 2018
1  Bedank Aukje G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Goede bediening. Redelijk sfeervol restaurant. Diner was niet onaardig, maar duur. Vooraf tomatensoep; deze had wat warmer gekund. Daarna tournedos. Op zich goed maar wel iets te weinig doorbakken. Niets daarbij op wat stukjes onduidelijke stukjes groente na. Wel frietjes, maar zo weinig dat wij bij moesten vragen. Hier werd wel weer vier Euro’s voor gerekend. Als dessert crumble apple cake met ijs. Was goed, maar wel wat aan de zware kant. Dus niet geheel tevreden gingen wij weer huiswaarts.

Datum van bezoek: maart 2018
Bedank hansson999
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die De Eendracht bekeken, bekeken ook

Maarssen, Utrecht Province
Maarssen, Utrecht Province
 
Maarssen, Utrecht Province
Maarssen, Utrecht Province
 
Maarssen, Utrecht Province
 

In De Eendracht geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding