Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Goed eten, wel prijskaartje”
Beoordeling van Meneer Wong

Meneer Wong
Geclassificeerd als nr. 3 van 18 Restaurants in Vleuten
Keukens: Aziatisch
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
14 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben hier meerdere malen gegeten.
Het concept is leuk met dat je kleine gerechten kan bestellen en daardoor veel verschillende gerechten kan proberen.
Ongemerkt geef je dan wel veel geld uit voor een avond uit eten, maar de kwaliteit van het eten is erg goed en naar onze mening dus zeker ook waard.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank sander92nl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (75)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

5 - 9 van 75 beoordelingen

12 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

+Goede verse sushi
+Uitgebreide menukaart
-beetje lang moeten wachten op een niet al te grote bestelling

Datum van bezoek: september 2017
Bedank barry d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 april 2018 beoordeeld

Hier met collega's gegeten, en ondanks een prima bediening is het eten niet wat ik er van verwachtte, een chinees restaurant bereid indische gerechten toch anders dan de Indo zelf. Afhalen kan ook en is niet afgescheiden van het restaurant.
Voor mij geen terugkomer, ik eet liever bij een echte Indonees.

Datum van bezoek: maart 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Frank V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 februari 2018 beoordeeld

Een klein maar prima restautant. Lekkere hapjes proberen of een volledig gerecht eten. Prima bediening met aandacht voor je vragen/wensen.
Echt een aanrader!

Datum van bezoek: december 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank windoos
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Met z'n tweeën op zondag naar Meneer Wong. Grappig concept: bestel 2 gerechtjes die je dan snel op je bord krijgt! Op voorwaarde dat het personeel wel goed luistert en champignons en saté door elkaar haalt! Het eten is ronduit saai en is nergens verrassend. Dit restaurant zit duidelijk op veilig en middle of the road.

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank harryd592
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Meneer Wong bekeken, bekeken ook

 
Maarssen, Utrecht Province
 
Vleuten, Utrecht Province
Vleuten, Utrecht Province
 

In Meneer Wong geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding