Goed onderhouden fietsen, en vooral hele mooie routes over de Veluwe. Van 15 tot 100 km. Heel afwisselend. Wij hadden een route van 30 km en die was voor ons goed te doen. Wij zijn een gezin met 2 kinderen van 10 en 13 dat nog nooit eerder zo’n mountainbike route gedaan had.
Ik had voor mijn gezin besloten om met een gids op pad te gaan. Ik kreeg in eerste instantie wat negatieve reacties hierop. De mannen wilden liever zelf op pad. Deze zijn naderhand ingetrokken. De gids kende het gebied op zijn duimpje. Naast leuke paden wist hij ook nog andere interessante details te vertellen en te laten zien. Ook fijn om tips en uitleg te krijgen over hoe de fiets te gebruiken. Dus zeer geslaagd!
Geweldig dat jullie mannen uiteindelijk ook overstag zijn gegaan en natuurlijk onwijs bedankt voor deze review. Je bent altijd weer welkom.
Vandaag een mountainbike gehuurd! Goede en duidelijke uitleg over het gebruik. Daarna een mooie route gefietst over o.a. mountainbikepaden; dat was heel goed te doen op deze goede fiets! Nog verschillende wilde zwijnen gespot.
Bedankt en wie weet tot een volgende keer!
Gaaf dat wij jullie met onze nieuwe Cube gravelbikes de Veluwe mochten laten verkennen. Te gek ;-)
Een heerlijke mountainbike dag gehad, waarin ik veel heb gezien van de omgeving en lekker heb kunnen krossen op de afwisselende paden met een zeer fijne mountainbike! De kwaliteit fiets is goed, ook kreeg ik een duidelijke uitleg over het gebruik. Ik koos voor een route op de GPS. De route werd goed voor mij afgestemd wat betreft de moeilijkheidsgraad en mijn wens voor de omgeving. Ik heb genoten!
Dank voor je komst naar Emst en mooie woorden, Pepijn!
Hele leuke route dwars door de prachtige natuur. Goed te fietsen voor een beginner en daarnaast ook erg leuk voor een meer ervaren MTBer. Geweldige dag gehad!
Te gek, Rene! Leuk dat jullie bij ons zijn wezen mountainbiken op de Veluwe. Tot de volgende keer ;-)
Super goede ervaring. Gps erg makkelijke in gebruik en je kan makkelijk voor een kortere of langere route gaan. Of lekker uitrusten tussendoor.
Mooie uitdagende routes dwars door de heide of bos.
Fietsen waren ook top voor elkaar
Ha Willem, Leuk om je positieve feedback te lezen en gaaf dat jullie onze "weg van de massa" gps routes hebben kunnen waarderen. Top!