Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk gegeten”
Beoordeling van Warung Citra

Warung Citra
Geclassificeerd als nr. 3 van 30 Restaurants in Anturan
Gegevens restaurant
30 mei 2018 beoordeeld

Hoge ranking helemaal waargemaakt, eten was heerlijk, ook op de lege maandagavond waar we bijna de enige bezoekers waren.

Datum van bezoek: mei 2018
Bedank semaj2591
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (76)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 76 beoordelingen

17 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten, prima gastheer, uitstekende kokkin, hééél klein restaurantje, maar goede kwaliteit voor weinig geld. Een aanrader.

Datum van bezoek: mei 2018
Bedank Z1350WQfrankv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Kleine basic warung.
We hebben er even op moeten wachten maar het was het wachten waard.
Het was heel lekker en ze waren super vriendelijk. Op het einde wat gratis vers fruit.

Datum van bezoek: april 2018
Bedank Katrijnveeck
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Must to do! Fantastisch Balinees eten met een nog beter prijs en kwaliteit verhouding. Authentieker kun je het niet krijgen.

Datum van bezoek: november 2017
Bedank Marino v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Het is een klein tentje maar zeer lekker eten voor weinig geld.
Super vriendelijke en aardige mensen.
Wij gaan hier zeker terug.

Datum van bezoek: september 2017
Bedank Jasper V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Warung Citra bekeken, bekeken ook

 

In Warung Citra geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding