Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 10:00 - 19:00
Opslaan
  
Google
Manieren om Maasmechelen Village te ontdekken
vanaf US$ 69,25
Meer info
vanaf US$ 19,62
Meer info
Beoordelingen (793)
Beoordelingen filteren
793 resultaten
Waardering van reizigers
201
345
152
51
44
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
201
345
152
51
44
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
7 - 12 van 793 beoordelingen
Beoordeeld op 23 juli 2020

Na een tegenvallende stop in Roermond Outlet (te veel mensen, geen social distance ..., we zijn dan ook direct terug vertrokken) was het een verademing aan te komen in Maasmechelen Village.

Hier WEL toegangscontrole (tempereatuurscanner), weinig bezoekers én iedereen met mondmasker (waarschijnlijk ook wegens de verplichting in winkels in België).

Shoppen blijft hier een verademing, in alle rust en zonder zich zorgen te hoeven maken om te veel mensen (letterlijk) tegen het lijf te lopen.

Datum van activiteit: juli 2020
3  Bedank Benny V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 juli 2020

Wij waren vroeg zoals de site aangeeft, is het tussen 10 en 12 rustig om te winkelen in het weekend. Vanaf 12u begon de drukte. Erg gezellig om rond te lopen en te shoppen.

Datum van activiteit: juli 2020
Bedank sabbolleke
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 juli 2020

Outletshopping centre. Veel mooie merken en kleding. Mooie winkelstraat en leuke eet en snacktentjes. Ruime parking. Door de corona beperkingen veel "verplichte" looproutes en overal handen desinfecteren.

Datum van activiteit: juli 2020
2  Bedank erikdefotograaf
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 februari 2020

Als je in Genk verblijft moet je zeker eens Maasmechelen Village bezoeken. Dit is zeker zijn geld waard en wij waren er tijdens de solden. Het was allemaal héél goedkoop en alle sterke en bekende merken hebben hier een winkel.

Datum van activiteit: januari 2020
Bedank Acrin
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 januari 2020 via mobiele applicatie

Hier rijden we graag 150km voor verder... veel goedkoper dan de Meir... alle grote merken zijn vertegenwoordigd. Prijsverschillen staan ook op het ticket en is meestal een 40% goedkoper dan een gewone winkel. Maak gebruik van de dagpas en je krijgt extra korting (niet tijdens de solden)

Datum van activiteit: januari 2020
1  Bedank Davy T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken