Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 10:00 - 19:00
Opslaan
  
Google
Manieren om Maasmechelen Village te ontdekken
vanaf US$ 69,25
Meer info
vanaf US$ 19,62
Meer info
Beoordelingen (793)
Beoordelingen filteren
793 resultaten
Waardering van reizigers
201
345
152
51
44
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
201
345
152
51
44
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
10 - 15 van 793 beoordelingen
Beoordeeld op 1 februari 2020

Als je in Genk verblijft moet je zeker eens Maasmechelen Village bezoeken. Dit is zeker zijn geld waard en wij waren er tijdens de solden. Het was allemaal héél goedkoop en alle sterke en bekende merken hebben hier een winkel.

Datum van activiteit: januari 2020
Bedank Acrin
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 januari 2020 via mobiele applicatie

Hier rijden we graag 150km voor verder... veel goedkoper dan de Meir... alle grote merken zijn vertegenwoordigd. Prijsverschillen staan ook op het ticket en is meestal een 40% goedkoper dan een gewone winkel. Maak gebruik van de dagpas en je krijgt extra korting (niet tijdens de solden)

Datum van activiteit: januari 2020
1  Bedank Davy T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 januari 2020 via mobiele applicatie

Mooiste shoppingcenter van het land. Piekfijn verzorgd en mooie randdecoratie.
Ik krijg hier steeds een beetje dat 'Disneygevoel'

Datum van activiteit: januari 2020
1  Bedank Patrick_Ghent
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 december 2019 via mobiele applicatie

Regelmatig komen er nieuwe winkels en ze vergroten het aanbod dat zo al vrij groot is. Verder zijn er andere vrijetijdsmogelijkheden in de omgeving.

Datum van activiteit: december 2019
Bedank epiktetas
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 december 2019 via mobiele applicatie

Mooi centrum met veel merkwinkels. Altijd outletprijzen. Zeker de moeite om een dagje te gaan shoppen. Ook lekkere restaurantjes.

Datum van activiteit: december 2019
Bedank Leonavicius-Velaers
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken