Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 10:00 - 19:00
Opslaan
  
Google
Manieren om Maasmechelen Village te ontdekken
vanaf US$ 69,25
Meer info
vanaf US$ 19,62
Meer info
Beoordelingen (793)
Beoordelingen filteren
793 resultaten
Waardering van reizigers
201
345
152
51
44
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
201
345
152
51
44
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
48 - 53 van 793 beoordelingen
Beoordeeld op 31 december 2018

Oude. Oel...druk en niets echt leuks te vinden...ook te weinig horecazaken of leuke cafeetjes. Echt teleurgesteld in dit outletshoppin

Datum van activiteit: november 2018
Bedank GunterD16
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 december 2018 via mobiele applicatie

Erg leuk aangekleed allemaal . Leuk om rond te lopen en te kijken. Wij zijn ongeveer 3.5u geweest en toen hadden we alles gehad waar we wilde kijken . Als je een beetje in de buurt bent is dit zeker een aanrader om heen te gaan !

Datum van activiteit: december 2018
Bedank loesk997
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 december 2018

op 29/12 bezoek gebracht aan de village , en men was de kerstversiering reeds aan het opruimen , muziek was er ook niet te horen , voor mij geen tweede maal weer :-(

Datum van activiteit: december 2018
Bedank mondeoke
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 december 2018 via mobiele applicatie

Als je een keuze moet maken zou ik zeker de 25 km doorrijden naar Roermond. Maasmechelen is leuk maar vergeleken met Roermond erg klein. Het aanbod winkels is beperkt en alle winkels + meer zijn in Roermond aanwezig. Qua eetgelegenheden is het aanbod ook beperkt.

Datum van activiteit: december 2018
Bedank JoostBreda
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 december 2018

Tijdens de uitverkooptijd is Maasmechelen de moeite waard. Je kan echte koopjes vinden van designers

Datum van activiteit: januari 2018
Bedank Dafmaf
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken