Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Fantastisch”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Villa -
3 slaapkamers, 4 badkamers, met plaats voor 6 gasten
Lovina Beach, Buleleng District, Buleleng Regency, Bali

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 30 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Ellen J
1 beoordeling
“Fantastisch”
Beoordeeld op 22 augustus 2019 voor een verblijf in augustus 2019

Wat een heerlijke week hebben wij hier gehad. Alles goed verzorgd, Heel schoon, grote ruime kamers met alle voorzieningen. Top. Vooral het locale vossen is erg leuk

Datum van verblijf: augustus 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Michelle ...
2 beoordelingen
“Fantastische vila aan het strand”
Beoordeeld op 26 maart 2019 voor een verblijf in februari 2019

We hebben een heerlijke week gehad hier. De vila is super schoon en ziet er prachtig uit. Het personeel was heel vriendelijk en zorgzaam.

Het is de perfecte plek om tot rust te komen.

Datum van verblijf: februari 2019
Je leeftijdgroep 18-24
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Daniel t
1 beoordeling
“Geweldige ervaring”
Beoordeeld op 25 maart 2019 voor een verblijf in februari 2019

Prachtige locatie en super mooie villa. Alles is constant super schoon en er wordt overheerlijk voor je gekookt elke dag. Erg vriendelijk personeel en leuke activiteiten in de omgeving zoals snorkelen en dolfijnen kijken. Ik raad iedereen deze locatie aan als je even wilt ontglippen aan de drukte op de toeristische plekken op Bali. Echt een dikke tien en ga zeker nog een keer terug komen!!

Datum van verblijf: februari 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
27 mrt 2019
Dank je wel Daniel, we zien jullie heel graag weer terug :)
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Rotterdam, Nederland
Beoordeeld op 22 februari 2015 voor een verblijf in januari 2015

Datum van verblijf: januari 2015
Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Reisgroep: Vrienden
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Personen met beperkte mobiliteit
Oudere reizigers Gezinnen met kleine kinderen
Grote groepen Mensen met huisdieren
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Arnhem, Nederland
Beoordeeld op 7 september 2014 voor een verblijf in augustus 2014
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: augustus 2014
Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Pluspunten: the cleanless of the villa and the staff
Reisgroep: Teenagers
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Personen met beperkte mobiliteit
Oudere reizigers Gezinnen met kleine kinderen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Marga v
Niveau 2 bijdrager
7 beoordelingen
4 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
“Een paradijsje op aarde”
Beoordeeld op 9 augustus 2014 voor een verblijf in juli 2014
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Als gezin hebben we de villa negen dagen gehuurd.
Een droom huis, de locatie, het uitzicht, het personeel in een woord geweldig
De manager die alle dagen langs komt om te vragen of alles oké is en of er nog wensen zijn, de chauffeur die je overal naar toe brengt.
Het personeel die ons negen dagen verwend heeft, het was een bijzonder fijne ervaring, vol ongekende luxe.
Een SUPER vakantie!!!!
Het enige min puntje was het internet die het nauwelijks of niet deed.

Datum van verblijf: juli 2014
Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: Het personeel en de locatie
Minpunten: internet was er nauwelijks of niet
Reisgroep: Uitgebreide familie
Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Personen met beperkte mobiliteit
Oudere reizigers Grote groepen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beverwijk
Beoordeeld op 21 april 2014 voor een verblijf in maart 2014

Datum van verblijf: maart 2014
Prijs/kwaliteit Kamers
Locatie Hygiëne
Inchecken/receptie Service
Zou ik deze vakantiewoning aan mijn beste vriend(in) aanbevelen?  
Aanbevolen voor:
Stelletjes Oudere reizigers
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen