Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Fantastische villa, direct aan het strand!”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Bali Beach Villa - Villa Baruna
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Bali Beach Villa - Villa Baruna
Front night view of villa Baruna Villa Baruna by night
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Bali Beach Villa - Villa Baruna
Front night view of villa Baruna
Villa Baruna by night
View of Villa Baruna
Garden and sea view of villa Baruna
Bali Beach villa by night
The staff of villa Baruna
Terrace
Privat pool of villa Baruna
Loungebeds and swimming pool
Relax house and the pool
Arrival view of villa Baruna
Master bedroom
bedroom of villa Baruna
Master bedroom and sea view
Bathroom
Bathroom
Livingroom
Livingroom
Bedroom upstairs
Terrace by night
Front view of villa Baruna
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Villa -
4 slaapkamers, 4 badkamers, met plaats voor 10 gasten
Lovina Beach, Buleleng District, Bali

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 25 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Duits
  • Eerst Engels
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Duits
Eerst Engels
Eerst Frans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
co v
Niveau 1 bijdrager
4 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
“Fantastische villa, direct aan het strand!”
Beoordeeld op 8 januari 2019 voor een verblijf in december 2018

Er is al veel moois geschreven over deze villa en niets is overdreven! Het is een geweldig mooie en luxe vakantievilla! Heerlijk rustig gelegen in het noorden van Bali, direct aan zee. De mensen die er werken: Iluh, Sri, Made, Putu en Ketut zijn fantastisch: zorgzaam, attent en behulpzaam! Zij maakten onze vakantie helemaal af! Het was een feestje om hier vakantie te mogen vieren!!

Datum van verblijf: december 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
amensvoor ...
Oirschot, Nederland
1 beoordeling
“GE-WEL-DIG. Dit is nou echt vakantie vieren.”
Beoordeeld op 5 oktober 2018 voor een verblijf in september 2018

Villa staat in een dorpje vlakbij Lovina (Noord Bali).
Villa is van alle gemakken voorzien en het uitzicht is grandioos. Er ontbreekt niets voor een geweldige vakantie. Foto`s en film wat op de website staat klopt echt. Een geweldige staff die elke dag voor je klaar staat. Het ontbijt, lunch en diner word naar wens voor je klaar gemaakt. Het zijn echtte keukenprinsessen. Het zwembad en tuin word dagelijks schoon gemaakt en of onderhouden. Het is een plaatje. Vanuit de villa zijn er in de directe omgeving zeer mooie uitstapjes te doen. De staff (echte Balinese mensen) ondersteunen en adviseren je.
Kortom wil je rust, ontspanning in een geweldige authentieke Bali omgeving waar nog geen massale toerisme is, dan is dit de place to be.
Wij verbleven daar met ons gezin ( 6 personen). Samen met onze dochters (23 en 25 jaar) en vrienden hebben we een onvergetelijke vakantie genoten. Saskia en Fam. van der Pasch. Hartelijk dank voor alles. Het was TOP.

Datum van verblijf: september 2018
Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
miloukj
Amsterdam, Nederland
1 beoordeling
“In een woord geweldig!”
Beoordeeld op 10 september 2018 voor een verblijf in augustus 2018

Wat een heerlijke villa met top personeel die ieder moment van de dag voor je klaarstaan. Super tot rust kunnen komen en kunnen genieten van de quality time met de familie. Alles wat je nodig hebt voor een top vakantie is aanwezig. De villa is echt iedereen aan te raden!!!

Datum van verblijf: augustus 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
jarilitma ...
Anna Paulowna, Nederland
2 beoordelingen
“Super villa.”
Beoordeeld op 31 mei 2017 voor een verblijf in mei 2017

Een villa met prive zwembad met uitzicht op zee en elke avond een mooie zonsondergang, wat een weelde. Paradijs op Bali.

Datum van verblijf: mei 2017
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
102mackd
Curaçao
1 beoordeling
“Heerlijk !”
Beoordeeld op 1 april 2017 voor een verblijf in maart 2017

We hebben twee weken doorgebracht in deze heerlijke Villa nabij Banjar, Lovina Noord Bali.
De rust en ligging en goede verzorging en kook-kunst van de staff Jenny en Sri, maar ook de tuinman en de security zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Er is zoveel plek in en om de villa dat eenieder zijn eigen gang kan gaan of toch gezellig elkaar kan opzoeken rond de tafel of in één van de twee Bale Benongs. Villa Baruna ligt direct aan het strand dus ook gelegenheid te wandelen of te zwemmen in zee. De viering van het Balinees nieuwjaar heeft van dit verblijf een onvergetelijke ervaring gemaakt.

Datum van verblijf: maart 2017
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HS-fam
Singapore, Singapore
2 beoordelingen
“Heerlijke plek”
Beoordeeld op 13 februari 2017 voor een verblijf in februari 2017

Villa Baruna is een heerlijke plek om te ontspannen met familie. Het mooie uitzicht op zee, het fijne zwembad en de prachtige tuin zorgden voor het perfecte vakantie gevoel. De vriendelijke en behulpzame staff maakt de ervaring compleet.

Een absolute aanrader!

Datum van verblijf: februari 2017
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Leon D
1 beoordeling
“fam.vakantie 2017”
Beoordeeld op 5 februari 2017 voor een verblijf in januari 2017

Fantastische Villa, mooie ligging, geweldig personeel, correcte communicatie en afhandeling via Ned. eigenaar.
Aanrader als je het echte Bali wil kennen en niet alleen het toeristische.
fijne plek om tot rust te komen.
goede service en geweldige begeleiding ter plekke over wat je er allemaal kunt doen.

Datum van verblijf: januari 2017
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen