Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Sant antoni de calonge”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
3 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 6 gasten
Sant Antoni de Calonge, Costa Brava, Province of Girona, Catalonië

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Duits
  • Eerst Nederlands
  • Eerst Spaans
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Duits
Eerst Nederlands
Eerst Spaans
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
gerdav540
1 beoordeling
“Sant antoni de calonge”
Beoordeeld op 31 juli 2017 voor een verblijf in juli 2017

Heerlijk appartement met mooi uitzicht. Schoon en verzorgd. Vriendelijke eigenaresse en zeer behulpzaam.

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
27 aug 2017
Dear Gerda, thanks for your stay with us. Excellent guests. Happy to have them again. Ana and family
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 augustus 2017 voor een verblijf in augustus 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Antwoord van management
6 sep 2017
Estimada María, muchísimas gracias por tu opinión y sugerencias. Esperamos cada día mejorar más y prestar un mejor servicio, para que vuestras vacaciones sean lo más agradable posible. Nos alegra mucho saber que volverán os esperamos el próximo verano o en cualquier época del año en Sant Antoni de Calonge.
Un saludo.
Ana Vila
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
Beoordeeld op 3 augustus 2015 voor een verblijf in juli 2015
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Antwoord van management
27 aug 2017
Thanks for your answer. We wait you again. We change and revenue our apartaments. Kind regards. Ana and family.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen