Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“weer een bezoek gebracht”
Beoordeling van Ca la Maria

Ca la Maria
Geclassificeerd als nr. 5 van 23 Restaurants in Llagostera
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Gezond
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
14 september 2018 beoordeeld

We waren het al van plan om na vorig jaar weer voor het tasting menu te gaan en het was opnieuw fantastisch. Het blijft onveranderd goed en opnieuw zijn er gerechten bij waarvan je stil moet genieten.

Datum van bezoek: september 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank J. Van B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (109)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 109 beoordelingen

9 september 2017 beoordeeld

Voor de eerste keer, maar zeker niet de laatste. Fantastisch tasting menu. Een goed wijnadvies en zeer attente bediening.

Datum van bezoek: september 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank J. Van B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 juli 2017 beoordeeld

Heerlijke maaltijden met het oog op kwaliteit en oorsprong van de producten. Uitstekende bediening! Een echte aanrader!

Datum van bezoek: juli 2017
    • Service
    • Eten
Bedank Annelies M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk restaurant met veel aandacht voor oorsprong en kwaliteit van de producten. Lokale producenten worden met naam genoemd, de bereidingen zijn gewoonweg (h)eerlijk. Wijking voor het gastronomisch menu gegaan, het bordje rijst met gamba was verrukkelijk, evenals de rundstartaar. Afsluiten doe je met een glaasje zelfgemaakte kruidige Ratafia
Supervriendelijk onthaal en bediening.

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank JVO74
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 juni 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Vooral de vrouw van de chef-kok, zij is hier Gastvrouw is zeer vriendelijk en niet overdreven zichtbaar. Kwaliteit van het eten erg goed. Wij zijn hier 2 jaar geleden ook geweest en was toen ook naar alle tevredenheid. Eerlijk gezegd krijg je hier een vele betere behandeling dan bij de buren met 1 ster! Maar dat is mijn persoonlijke ervaring en mening!

Datum van bezoek: juni 2016
Bedank Mastersjefke
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Ca la Maria bekeken, bekeken ook

Llagostera, Province of Girona
Llagostera, Province of Girona
 
Llagostera, Province of Girona
Llagostera, Province of Girona
 
Llagostera, Province of Girona
Santa Cristina d'Aro, Costa Brava
 

In Ca la Maria geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding