Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.117)
Beoordelingen filteren
2.117 resultaten
Waardering van reizigers
1.652
279
98
48
40
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.652
279
98
48
40
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 2.117 beoordelingen
Beoordeeld op 6 februari 2016 via mobiele applicatie

Wat een fantastisch mooie plek om te verblijven. Het is alsof je midden in de jungle zit . Je hotelkamer - of eigenlijk is het gewoon een heel huis met een beneden- en boven verdieping - ligt ver genoeg af van alle andere huisjes zodat je niets of niemand ziet . Alles in je huisje is prachtig en aan de kleinste dingen is heel veel aandacht besteed . Elke dag vers fruit op je kamer , bonbons of koekjes onder een prachtig stolpje, heel uitgebreid assortiment eten/ drinken en toiletartikelen , echt te mooi allemaal. Heerlijk bed van ongeveer 3,5 meter ! En personeel is ontzettend aardig en voorkomend. Misschien wel iets te soms... Zwembad is ook prachtig , service bij zwembad is geweldig. Standaard 2 badlakens en koud flesje water wat bijgevuld wordt als het te warm is geworden of leeg is. En van tijd tot tijd komen ze langs met verse fruit spiesjes. Kortom een prachtig , super chic resort waar je het idee hebt dat alles om jou draait !

Verbleef: februari 2016, reisde met een partner
5  Bedank Beate M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 mei 2015

een hotel omgeveven door 3 stranden en tussenin een 22 ha groen met bungalows verscholen in het groen.Overal is het rustig en stil behalve op de publieke stranden die overspoeld worden door dagtoeristen.
Het rayavdee is een echt paradijs,alles de service,het perosneel,de watersporten,kortom een 5 +

Kamertip: echt top,de kamers zijn netjes,de service aan het zwembad is meer dan top
  • Verbleef: april 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
2  Bedank Annie V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 mei 2015 via mobiele applicatie

Rayavadee was in 1 woord geweldig! De maand juni was erg rustig dus we hadden het prachtige resort bijna voor onszelf. De ontvangst was minder goed geregeld omdat wij via booking hadden gereserveerd en dus werden wij niet met hun mooie boot opgepikt. Maar de ontvangst was super, heerlijk drankje erbij. De huisjes zijn erg luxe en mooi! Wij hadden een 3 persoons huisje dichtbij het zwembad en het strand. 2 verdiepingen, echt te mooi en onwijs schoon. Elke middag als je terug kwam in het huisjes lagen er chocolaatjes of koekjes klaar. Liefdevolle service.
De aapjes op het resort zijn leuk, ze zitten hoog in de bomen, wij hebben er geen last van gehad.
Prachtig mooi om in de Grotto te eten en de zon onder te zien gaan! Heel romantisch!
De phi phi trip is een aanrader (via het resort), wij werden met een Nederlands gezin geplaatst en hebben een gave dag gehad. Eten en drinken werd verzorgd, erg lekker en lieve mensen aan boord van de privé speedboot.
Kortom, een geweldige ervaring en wij komen zeker nog eens terug!!

Verbleef: januari 2015, reisde met een partner
2  Bedank marleen t
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 augustus 2014

We verbleven 5 nachten in Hotel Rayavadee. Op de service, ontvangst en de hartelijkheid van het personeel is niks op aan te merken. Dit is gewoon outstanding.
Ook onze kamer was zeer mooi en schitterend gelegen in een natuurlijke omgeving. Hier en daar merk je wel dat de kamers wat vernieuwing kunnen gebruiken. We verbleven in de family-room met zwembad (eigenlijk niet meer dan een plonsbad; omwille van de meerprijs niet echt aan te raden). Familiekamer is eigenlijk niet voorzien op een echte familie. De eerste nacht sliepen we met 4 in één kamer (eigenlijk zelfs in één groot bed). Na onze vraag om hier iets aan te verhelpen werd de sofa op de benedenverdieping ingericht als bed voor onze kinderen van 7 en 9 jaar. Te krap en geen goede oplossing. Voor een familiekamer aan een tarief van meer dan 500 EUR/nacht verwacht je wel een gescheiden kamer.
Een aantal zaken zijn 'complementary' en inbegrepen in de kamerprijs: consumptie van bier, frisdrank, water in de kamer. Sommige activiteiten zoals wandelen, initiatie Thaibox, tennis, fitness, ed. worden tevens gratis aangeboden.
Activiteiten georganiseerd door het hotel zoals excursies naar Phi Phi, snorkeling, duiken, jungle-tochten, kookinitiaties zijn excessief duur en niet aan te raden. Je kan voor 1/5de van de prijs hetzelfde boeken in één van de boekingskantoren in Railey Beach ea. Je ziet dezelfde vissen tijdens het snorkelen, dezelfde eilanden, met dezelfde boten.
Restaurants van het hotel bieden zeer geslaagd eten aan. Zij het weer aan -voor Thaise normen- zeer dure prijzen. Maar wel meer dan lekker.
Topkwaliteit dus maar met een (te) duur prijskaartje.
Dit is het enige dat een 5-sterren-rating qua prijs-kwaliteit in de weg staat.

  • Verbleef: augustus 2014, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
5  Bedank wouter d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Claudine T, Director of Sales van Rayavadee Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 31 augustus 2014
Google-vertaling

Dear Wouter D,

Thank you very much for taking the time to share your thoughts on your recent stay at Rayavadee on the Trip Advisor forum. We are very glad to know that overall you enjoyed your stay with us and appreciated the resort's beautiful natural setting and the attentiveness of the staff.

Regarding your accommodation, you mention you stayed in a 'Family Pavilion' but if your children were sharing the extra bed on the ground floor then you were in a one-bedroom pavilion and not a two bedroom Family Pavilion. Normally we suggest that the one bedroom is best suited for 2+1. We do always try to explain this to our guests before arrival so we apologize if this information did not come to you clearly.

Thank you for noting the complimentary items which the resort does offer in the way of activities, mini bar items and afternoon tea 3 times a week. Of course there are less expensive options available for our guests to avail themselves in terms of dining venues and excursions 'down the beach' but we do feel that in the end, one 'gets what one pays for' in terms of quality.

Wishing you all the best and thank you once again for coming to stay with us at Rayavadee.

Kind regards,

Claudine T.
Director of Sales & Marketing
Rayavadee

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 juli 2014

dit is echt een paradijselijk resort!!
zeer mooie lokatie,de huisjes zijn fantastisch en het personeel is super vriendelijk.
je kan kiezen uit verschillende restaurants en het eten is overal zeer goed.
het zwembad is zonder meer een droom zowel voor de echte zwemmer als voor diegene die enkel wat wil plonsen

Kamertip: alle kamers liggen mooi
  • Verbleef: maart 2014, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
2  Bedank patmoreBelgium
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken