Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“buitengewoon vakantie vieren op niveau”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt

Beoordeling van Villa Carpe Diem

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Enter a caption for your photo
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Enter a caption for your photo
Garden
Garden
Master Bedroom
Bath tub
Second Bedroom
Kitchen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Villa -
2 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 4 gasten
Senggigi, Lombok, West-Nusa Tenggara

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 13 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Frans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
bro802
Papendrecht, Nederland
Niveau 3 bijdrager
13 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 nuttige stemmen
“buitengewoon vakantie vieren op niveau”
Beoordeeld op 19 augustus 2013 voor een verblijf in juli 2013
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Villa Carpe Diem is rustig gelegen, doch op korte afstand van Senggigi en andere kleine dorpjes. De villa is van alle gemakken voorzien en wordt uitstekend verzorgd door de beheerder en zijn vrouw die in de beheerderswoning vooraan op het perceel wonen. Ze zijn uiterst behulpzaam en kunnen je adviseren op alle gebied. Zelfs koken naar naar Indisch recept is (tegen een bescheiden vergoeding) mogelijk.
Daarnaast zijn ze discreet en zullen ze uw privacy volledig respecteren.
We hebben het huis ruim een maand tot onze beschikking gehad en hebben volop genoten, met name het zwembad is natuurlijk heerlijk.
Er is (tegen bescheiden vergoeding) ook een scooter beschikbaar als je de nabije omgeving wilt verkennen, wil je wat verder of anders of meer, vraag het dan ook even de beheerder hij is uitstekend op de hoogte van de mogelijkheden.

voor een plezierige (comfortabele) zorgeloze vakantie, Villa Carpe Diem

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Algemene staat van de woning Beddengoed & matrassen
Keuken & keukengerei Hoe schoon was de badkamer?
Overige faciliteiten & voorzieningen Service
Pluspunten: de optelsom van al, het huis, het comfort, het weer, de mensen, de natuur, cultuur, het eten, de prijzen....
Minpunten: als er iets voor verbetering vatbaar is, betreft dat WiFi (de beschikbaarheid en kwaliteit)
Reisgroep: Kleine kinderen
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Oudere reizigers Gezinnen met kleine kinderen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Philip J
Hongkong, China
2 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 24 juli 2016 voor een verblijf in juli 2016
Dit is een machinevertaling vanuit het Engels Wat is dit?
Language Weaver Machinevertalingen weergeven

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: The large outdoor areas in the villa, the four-poster bed, the great staff, the convenient location
Reisgroep: Teenagers
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
Gezinnen met kleine kinderen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
Amethyst0 ...
Jakarta, Indonesië
Niveau 3 bijdrager
21 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 8 nuttige stemmen
Beoordeeld op 17 oktober 2015 voor een verblijf in oktober 2015
3
personen vonden dit een nuttige beoordeling
Dit is een machinevertaling vanuit het Engels Wat is dit?
Language Weaver Machinevertalingen weergeven

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Hoe was de sleuteloverdracht?
Algemene staat van de woning Beddengoed & matrassen
Keuken & keukengerei Hoe schoon was de badkamer?
Overige faciliteiten & voorzieningen Service
Pluspunten: Swimming Pool, Gardens and staff
Minpunten: Location next to building of new resort, seperate bedrooms.
Reisgroep: Young Children
Je leeftijdgroep 25-34
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Philo79
Melbourne, Australië
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
Beoordeeld op 6 oktober 2014 voor een verblijf in september 2014
Dit is een machinevertaling vanuit het Engels Wat is dit?
Language Weaver Machinevertalingen weergeven

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: The Owner/manager
Reisgroep: Echtgenoot/partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
Gezinnen met kleine kinderen Grote groepen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com.au. De oorspronkelijke versie bekijken
pindog-de ...
Perth, Australië
2 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 13 november 2013 voor een verblijf in november 2013
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling
Dit is een machinevertaling vanuit het Engels Wat is dit?
Language Weaver Machinevertalingen weergeven

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: Masnum and the pools.
Minpunten: Mmm I would have liked for the bedrooms to be joined instead of seperate houses. It meant I slept in one house with my daughter and my husband slept in the other with our son. That said very small thing in our overall experience here.
Reisgroep: Young Children
Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
Gezinnen met kleine kinderen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com.au. De oorspronkelijke versie bekijken
walkingdi ...
Sassenheim, Nederland
Niveau 2 bijdrager
9 beoordelingen
5 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 14 nuttige stemmen
Beoordeeld op 27 maart 2013 voor een verblijf in februari 2013
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling
Dit is een machinevertaling vanuit het Engels Wat is dit?
Language Weaver Machinevertalingen weergeven

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: The baboe, swimmingpool, food and atmosphere
Minpunten: Nothing comes to mind
Reisgroep: Partner
Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.nl.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Derekandd ...
Perth
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
Beoordeeld op 9 september 2014 voor een verblijf in september 2014
Google Vertalen naar het Nederlands
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Reisgroep: Uitgebreide familie
Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   No.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
22 sep 2014
We appreciate your review during your stay in Carpe Diem. We do concern about what happening on Sunday , one day before you check out.
We are very sorry for M the manager of the villa because we have been having nothing else but complements about him.
About the power in the villa sometime happens off power due to over loaded capacity during the peak hour of usage in the city. If the power off because of the circuit breaker in the villa it will take time to fix . Masnun is not a technician, he must ask electrician. When it happen to totally off power, we should not be worry the villa has a generator.
We cannot imagine that the manager was not there for the whole day because he lives there in the villa compound.
Yes, on Sunday he normally takes a half day off to visit his family in Central Lombok and come back in the afternoon. The gardener is always there stand by for help in any case when the manager is away. This is the standing procedure of the villa. And yet you still can call the manager trough his mobile phone.
It is sad that your daughter was sick from heat stroke . Actually, in Lombok the temperature is always arround 30 degrees. We suggest you to consider for not bringing your daughter to the country with that climate, she may be sensitive to warm country like Indonesia.
In terms of warm climate like Lombok we also like to suggest not to take too much alcohol.
We have one water heater in the villa and when the hot water is empty it takes time to heat up again.
In one or two occasions the line telephone is not working. This is the system they have, sorry we can not do anything. It is worth to have a local cell phone to reach anybody in lombok including villa's staff and taxi.
If you feel isolated, there is a big four star resort hotel about 200 m from the villa with taxi stand 24 hours.
We understand if you dont like the pillows, people have many preferences in wich we are in different.
The local staffs sometime switch off the air conditioning during the cleaning. This because for them is too cold and they may also forget to turn back it on when finish cleaning. We apologize for that. For all guests are wecolme to use the air conditioning as they like.
The tv remote battery that you have replaced with your expenses will be compensated, please let us know.
The ladder to the pool was partly broken on that day before you left. We are sorry about that and it was then fixed on the next day.
In Lombok, dogs are mostly barking. You will also always hear roosters singing in the morning. For some these are interesting but others may not that like.
Some say , in the early rise, we could imagine witnessing the sun rises behind the shadows of coconut trees followed by the singing of birds and roosters and the dogs barking to drum the rhythm.
Thank you Mr ... for staying in the villa, we sorry for a hiccup happen on a day before you check out.
We wish you every success.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen