Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Veruit beste gite in 30 jaar!”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
1 slaapkamer, 1 badkamer, met plaats voor 6 gasten
Pont-de-Barret, Drome, Auvergne-Rhône-Alpes

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 9 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Geert M
1 beoordeling
“Veruit beste gite in 30 jaar!”
Beoordeeld op 4 juni 2019 voor een verblijf in mei 2019

Prachtige gites, rustige ligging, enorm attente uitbaters, altijd behulpzaam. Een echte aanrader voor mensen die rust op prijs kunnen stellen. Geweldig vriendelijke uitbaters. Proficiat Tracey en Mark met jullie gites.

Datum van verblijf: mei 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
16 jun 2019
It was such a pleasure to meet this wonderful couple and to share our passion for this beautiful unspoilt area!
We are delighted that they enjoyed their stay and liked the gîte and the environs!
Hope to see you again!!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
IGM_uk
Tetbury, Verenigd Koninkrijk
Niveau 3 bijdrager
20 beoordelingen
20 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 13 nuttige stemmen
Beoordeeld op 19 september 2019 voor een verblijf in september 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: september 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Fieldy64
Beaulieu, Verenigd Koninkrijk
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
Beoordeeld op 27 september 2018 voor een verblijf in augustus 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: augustus 2018
Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
1 okt 2018
It was really lovely to welcome and to spend time with this amazingly intrepid family, who really made the most of their stay!
We are so pleased that you enjoyed your time here and that you share our love of the area. We are already looking forward to seeing you all again next year!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bobinstow
Stow-on-the-Wold, Verenigd Koninkrijk
Niveau 2 bijdrager
8 beoordelingen
5 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
Beoordeeld op 28 juni 2018 voor een verblijf in juni 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juni 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
30 jun 2018
It was such a pleasure spend some time with Bob and Pauline again! We are so pleased that they share our passion for this beautiful, undiscovered area. Also, delighted that they like the gite so much that they have come back and left, saying they hope to be back next year!
The intrepid pair drove all the way from their home in England and then went on to make the most of their stay, driving around to enjoy some fabulous sites nearby and further away!
Thank you so much for your second visit! Maurice-the-dog and Marcel-cat are both missing you! The donkeys are still frequently waiting in the forest, overlooking your terrace!
The sunsets really are magnificent at the moment, as is the lavender contrasting against the bright blue skies....As a Photographer, you would just love it (but it is now very hot indeed!)
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Cmul
2 beoordelingen
Beoordeeld op 16 september 2018 voor een verblijf in september 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: september 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
18 sep 2018
C'etait un vrai plaisir de rencontrer cet super couple, tres correcte avec leur petit chien adorable! Les voisins parfaits! Nous sommes heureux que le sejour etait bien passe et qu'ils ont bien profite du gite et les environs!
Merci pour bien gardant le gite et le laissant si propre!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TRIANGLE1 ...
Niveau 4 bijdrager
41 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 24 nuttige stemmen
Beoordeeld op 25 augustus 2018 voor een verblijf in mei 2018
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: mei 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
25 aug 2018
Nous etions tres contente d'accueillir cet super couple aux Beaux Chenes. Ils ont bien profite du gite et les environs. Nous sommes contente qu'ils partagent notre interresse au coin, les restos, les produits locaux, le paysage etc. Aussi, qu'ils etaient tellement confortable au gite qu'ils vont revenir!
On se verra bientot!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Maryse T
1 beoordeling
Beoordeeld op 22 augustus 2018 voor een verblijf in juli 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juli 2018
Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
24 aug 2018
C'etait un vrai plaisir de re-acceuillir ceux deux aux Beaux Chenes. Tres agreeable. Nous sommes tres contente partager notre passion pour Pont de Barret et les environs.
A la prochaine!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen
US$USD
Nederland
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.