Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.526)
Beoordelingen filteren
1.526 resultaten
Waardering van reizigers
1.127
233
86
48
32
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.127
233
86
48
32
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
7 - 12 van 1.526 beoordelingen
30 mei 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer kindvriendelijk super de lux hotel. Wij vonden het helaas veel te druk en te ver van de leuke stadjes in Puglia. Door de drukte waren onze kamers pas na 16 uur klaar. Er zijn diverse restauranten en zwembaden. Wij sliepen in een van de huisjes op het resort en die waren van alle gemakken voorzien en zeer orgineel opgezet. Prachtig voor gezin met kinderen.

Verbleef: mei 2017, reisde met familie
2  Bedank Helmond B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sabina V, Responsabile relazioni con la clientela van Borgo Egnazia, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 oktober 2017
Google-vertaling

Sehr geehrter Gast,
wir freuen uns, dass Sie und Ihre Familie eine schöne Zeit im Borgo Egnazia verbracht haben. Tatsächlich, die Lage ermöglicht die interessantesten Sehenswürdigkeiten in der Umgebung innerhalb von 30 Minuten zu erreichen. Was den Check-in anbelangt, garantieren wir in der Regel Zimmer rechtzeitig um 15:00 Uhr, daher denken wir, dass es ein Missverständnis gegeben haben muss. Wir hoffen, dass Sie bald wieder zurückkommen werden, um in jeder Hinsicht einen tollen Aufenthalt zu haben.
Mit freundlichen Grüßen,

Das Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer goed hotel met vriendelijk personeel (dank je wel elke morgen voor het super ontbijt luciana!
En ook Elena voor de goede zorgen
voor villa 704
Komen vast nog eens terug naar jullie in het prachtige Puglia
De kinderen waren ook aangenaam verrast

Verbleef: juli 2016
1  Bedank JanvdD
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 oktober 2015 beoordeeld

Dit luxe hotel met een heus dorp heeft een grote impact op zijn bezoekers.
De doordachte en sobere stijl straalt de rust uit van een klooster maar dan de erg luxueuze versie er van.
Deze plaats is zo uitgestrekt dat je geen last hebt van de andere bezoekers.
De restaurants( met een vrouwelijke sommelier), de spa de zwembaden nodigen uit om hier tot rust te komen.
Het is eigenlijk on Italiaans. ?... de equipe staat hier echt ten dienste van de gasten...een uitzonderlijke toestand in italia.

Kamertip: Ga eerst de kamer bekijken..
  • Verbleef: oktober 2015, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank thopasta
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 augustus 2015 beoordeeld

Wij waren een week te gast met onze kinderen en kleinkinderen in dit exclusief hotel en spa voorziening. Er zijn meerdere restaurants van goed tot zeer goed kwaliteit en de extra mogelijkheden voor kinderen zijn bijzonder verzorgd.
De service is uitstekend en de hulpvaardigheid van het personeel ( 600 personen ) is buitengewoon; een uitzonderlijk mooie vakantieplek met een eigen strandvoorziening met strandpaviljoen. Bijzonder in hoge kwaliteit dat uiteraard zijn prijs heeft.

Kamertip: De villa's geven je pricacy met de bijzondere voorzieningen dichtbij
  • Verbleef: juli 2015, reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Jos_BGoirle
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 juli 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

We zijn hier voor een week geweest. Het hotel is niet goedkoop en zeker de spa niet maar dat is dan ook het enige nadeel. Ongelooflijk vriendelijke mensen. Fantastisch mooie kamers. Lekker eten. Shuttle naar de zee is een nadeel (duurt regelmatig langer dan de beloofde 15 min) maar eens je er bent vergeet je dit snel. Zeker een aanrader

Verbleef: juli 2015, reisde met een partner
Bedank David v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken