Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.577)
Beoordelingen filteren
1.577 resultaten
Waardering van reizigers
1.354
177
38
5
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.354
177
38
5
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 1.577 beoordelingen
Beoordeeld op 18 augustus 2018 via mobiele applicatie

Wij hebben samen een fantastische vakantie gehad.Alles heeft aan onze wensen voldaan.super kamer,super eten en het personeel is ongelooflijk super.aan elk detail is gedacht .op het strand en aan zwembad krijg je gratis water,toetjes,fruit,ze komen langs om je gezicht op te frissen,kan kleine massage krijgen.maandag gala avond,krijgt rozen,vuurwerk.aan alles is gedacht.elke seconde van de dag is er wat te doen.de gast is echt koning. Chania zelf is een zeer leuk romantisch stadje.een top vakantie gehad en wij willen zeker weten terug gaan.met zeker dnk aan het personeel.Vasilia,Ioanna,sopfia,en all de anderen super bedankt,ook voor goede hulp.

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Thembilucy
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dimitris T, Γενικός Διευθυντής van Atlantica Kalliston Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 augustus 2018
Google-vertaling

Dear esteemed guest,

Thank you for visiting Tui Sensimar Kalliston Resort & Spa by Atlantica and for sharing your wonderful compliments for our staff. Our dedicated team is what makes our resort stand out as a true luxury escape. Please do not hesitate to reach out to us when planning your next visit.

Let me now get this chance and inform you that Tui Sensimar Kalliston Resort & Spa by Atlantica was awarded as the BEST Adults Only hotel in the world for the third consecutive year in 2017 in Overall Accommodation (from all guests of TUI) and since July 2015, we also hold five Trip Advisor stars, a classification awarded to less than 1% of all the hotels in the world. Our repeating clientele has exceeded 32% of our total visitors.

We all value your views and it is only by listening to you that we can improve our products and services.

Best regards.

Dimitris Tsaklas
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 augustus 2018

We verbleven in dit Adults only resort voor ons jaarlijks zomerverlof.
Geweldige persoonlijke service, heel klantgericht, elk personeelslid heeft aandacht en interesse voor het goed gevoel van de residenten.Maaltijden worden minutieus opgevolgd en quasi continue korte enquetes informeren of er toch maar iets zou kunnen zijn dat niet aan je verwachtingen zou voldoen. Een score van 9 op 10 levert je een individueel interview met de manager op om te weten te komen wat je niet perfect vond.
Zelfs toen we op onze 40e huwelijksverjaardag allebei ziek werden, is er geen enkele inspanning te weinig geweest om het ons toch nog aangenaam te maken, een chocoladecake met roze schuimwijn afgeleverd op de kamer met een vracht aan speciale attentie in de spa, de restaurants en de huur van een wagen, alles werd voorzien. Ook hun persoonlijke bezorgdheid was echt ook in de komende dagen.
Echt, een vakantie uit de duizend.
Niet moeilijk dat deze topcrew keer op keer scoort in de charts van tophotels bij, niet alleen Tripadvisor maar ook bij andere organisaties zoals ecologie, natuurbehoud en zorg voor de medemens in rampgebieden in Griekenland tijdens de bosbranden,
Toppers van begin tot einde.

Kamertip: Elke kamer biedt wat je als klant geboekt hebt en meer
Datum van verblijf: juli 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank 501willyv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dimitris T, Γενικός Διευθυντής van Atlantica Kalliston Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 augustus 2018
Google-vertaling

Dear Willy,,

Thank you for the review about Tui Sensimar Kalliston Resort & Spa by Atlantica that you have shared on Trip Advisor.

We were delighted to read that you were overall impressed by the facilities of our hotel and the quality of services provided during your stay with us. Your gracious comments will serve as an added inspiration for us to consistently maintain the high standards that you experienced.

Let me now get this chance and inform you that Tui Sensimar Kalliston Resort & Spa was awarded as the BEST Adults Only hotel in the world for the third consecutive year in 2017 in Overall Accommodation (from all guests of TUI) and since July 2015, we also hold five Trip Advisor stars, a classification awarded to less than 1% of all the hotels in the world. Our repeating clientele has exceeded 32% of our total visitors.

Thank you for your time and your interesting feedback.

Best Regards from sunny Chania,

Dimitris Tsaklas
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 juli 2018 via mobiele applicatie

Op het eerste zicht is dit een gewoon 5 sterren hotel, maar na een dag zie je dat alle kleine details perfect goed zitten. Het personeel zou zich je herinneren als je terug keert en voor het eerst geloof ik dat ook!

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank ThomasD6048
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dimitris T, Γενικός Διευθυντής van Atlantica Kalliston Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 juli 2018
Google-vertaling

Dear Thomas,

I am so happy to read of your experience with our Resort and would like to personally thank you for choosing Tui Sensimar Kalliston Resort & Spa by Atlantica among the many options available in Greece. It is very pleasing to read how much you have enjoyed your time with us. Thank you for acknowledging our commitment to our high standards

As you may remember from my presentation Tui Sensimar Kalliston Resort & Spa was awarded as the BEST Adults Only hotel in the world for the third consecutive year in 2017 in Overall Accommodation (from all guests of TUI) and since July 2015, we also hold five Trip Advisor stars, a classification awarded to less than 1% of all the hotels in the world. Our repeating clientele has exceeded 32% of our total visitors.

We are all looking forward to seeing you again soon!

Kind regards

Dimitris Tsaklas
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 juli 2018

Het is reeds de tweede maal dat we dit hotel hebben uitgekozen. .Woorden schieten te kort om de inspanningen van het personeel te omschrijven. De klant wordt hier bediend als een koning. Dit hotel is het beste wat we ooit hebben bezocht.

Datum van verblijf: juni 2018
Bedank jozefsmetsbeersaerts
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dimitris T, Γενικός Διευθυντής van Atlantica Kalliston Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 juli 2018
Google-vertaling

Dear esteemed guests,

Thank you for posting such a positive review on Trip Advisor, following your recent stay at Tui Sensimar Kalliston Resort & Spa by Atlantica.

I was very pleased to read that you enjoyed your recent stay with us. It is great to know that the facilities, the services within the resort provided such an added value for you. I have shared your kind feedback with the rest of the team; they were equally delighted to know that their efforts are highly appreciated by our guests.

Let me now get this chance and inform you that Tui Sensimar Kalliston Resort & Spa by Atlantica was awarded as the BEST Adults Only hotel in the world for the third consecutive year in 2017 in Overall Accommodation (from all guests of TUI) and since July 2015, we also hold five Trip Advisor stars, a classification awarded to less than 1% of all the hotels in the world. Our repeating clientele has exceeded 32% of our total visitors.

Once again, thank you very much for your kind words. We certainly look forward to welcoming you back to our hotel hopefully in the very near future.

Best regards
Dimitris Tsaklas
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 juni 2018

Wij hebben TUI Senimar Kalliston Resort voor de derde keer bezocht. Dit geeft al aan dat wij het erg naar onze zin hebben in dit resort. Dit geeft ook aan dat wij de initiële verrassing, die je krijgt als je dit resort voor de eerste keer bezoekt, al hebben gehad en wat gedetailleerder kijken naar alles wat dit resort te bieden heeft.

Het resort heeft het afgelopen jaar een management wijziging ondergaan, tevens is de chef kok vertrokken. De nieuwe chef kok vonden wij niet echt een verbetering. De variatie en de kwaliteit van de maaltijden leek ons achteruit te zijn gegaan. Gebleven is de formidabele service gerichtheid, de kennis en kunde, de vriendelijkheid en de uitstekende kennis van de Engelse taal van het personeel.

Nieuw is een koffie corner waar je van een 7 tot 11 uur 's ochtends een goede kop koffie kan krijgen. Op zich een goed idee, echter de openingstijden zijn wat vreemd. Bijna alle gasten die koffie komen drinken doen dat na het ontbijt. Wij waren vaak om half negen de eerste gasten.
Daarnaast is een aantal kleine verbeteringen doorgevoerd, bijvoorbeeld verruiming van de all-inclusive tijden in de bar en uitbreiding van de drankenlijst, met name de cocktails.

De beoordelingen van TUI Senimar Kalliston Resort zijn bijna altijd uitmuntend en dat is ook terecht. Het een uitstekende plek om een vakantie door te brengen waar je de gehele tijd vreselijk wordt verwend. Dat wil niet zeggen dat er geen verbeteringen mogelijk zijn, ik noem er een paar.

In mijn review van 2 jaar geleden gaf ik al aan dat de badkamer, gezien de leeftijd en gezondheidstoestand van de gasten niet praktisch was. Dat werd bevestigd door gesprekken met andere gasten die zelf aangaven moeite met het bad te hebben. Een stel had zelfs besloten hiervoor een duurdere kamer te nemen. Bovendien was de ophanging van onze douche een beetje lam waardoor de straal niet of nauwelijks was te richten. Beter zou zijn om het bad te wijzigen in een inloopdouche.

De wifi in onze kamer was slecht. Ook in de openbare ruimten was de wifi vaak niet goed. Zo hebben wij een TUI hostess vertwijfeld met haar tablet boven haar hoofd zien zwaaien om een beetje signaal te vangen. In een hotel van deze klasse moet de wifi door het hele hotel gewoon goed zijn.

Roken wordt in het hotel niet aangemoedigd. Binnen roken is niet toegestaan en buiten staan niet overal asbakken. Roken in openbare gelegenheden is echter niet meer van deze tijd. Het resort zou drastisch met deze gewoonte moeten stoppen en roken in het gehele hotel verbieden.

Al met al hebben wij een prima tijd gehad in TUI Sensimar Kalliston Resort. De houding en het enthousiasme van het hard werkende personeel is en blijft hartverwarmend. Wij komen zeker een keer terug.

Datum van verblijf: mei 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
2  Bedank Thales1950
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dimitris T, Γενικός Διευθυντής van Atlantica Kalliston Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 juni 2018
Google-vertaling

Dear Thales,

Thank you for posting such a positive review on Trip Advisor, following your recent stay at Tui Sensimar Kalliston Resort & Spa by Atlantica.

I was very pleased to read that you enjoyed your recent stay with us. It is great to know that the facilities, the services within the resort provided such an added value for you. I have shared your kind feedback with the rest of the team; they were equally delighted to know that their efforts are highly appreciated by our guests.

Let me now get this chance and inform you that Tui Sensimar Kalliston Resort & Spa by Atlantica was awarded as the BEST Adults Only hotel in the world for the third consecutive year in 2017 in Overall Accommodation (from all guests of TUI) and since July 2015, we also hold five Trip Advisor stars, a classification awarded to less than 1% of all the hotels in the world. Our repeating clientele has exceeded 32% of our total visitors.

Once again, thank you very much for your kind words. We certainly look forward to welcoming you back to our hotel hopefully in the very near future.

Best regards
Dimitris Tsaklas
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken