Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Prachtig huis”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt

Beoordeling van Au Coeur du Bonheur

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Naast de woning het zwembad gemeenschappelijk voor 4 woningen. Veilige afsluitbare toegangspoort.
Privé zonneterras...
Houten terras
Overdekte terras met panoramisch verzicht
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Villa -
3 slaapkamers, 3 badkamers, met plaats voor 8 gasten
Loubressac, Lot, Occitanie

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 12 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Frans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Een TripAdvisor-lid
1 beoordeling
“Prachtig huis”
Beoordeeld op 17 augustus 2017 voor een verblijf in juli 2017

Zeer mooie vakantiewoning met alles erop en eraan . Prachtig nieuw zwembad en buitenkeuken . De buitenkeuken is voorzien van alle confort . Zeer mooie omgeving en rustig gelegen. Zeker voor herhaling vatbaar. Hans en Ludwine we hebben een zeer mooie en leuke vakantie gehad .

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
21 aug 2017
Dank u! Blij te horen dat jullie leuke vakantie hadden.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ludwine V
2 beoordelingen
“Zomervakantie 2017”
Beoordeeld op 17 augustus 2017 voor een verblijf in juli 2017

We hadden een mooie vakantie in prachtige streek..mooi domein....mooi en comfortabele woning....aangename tuin met verschillende terrassen en een toppie zwembad.

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
geertvanm ...
Hamme, België
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
“Luxevilla in de dordogne”
Beoordeeld op 30 juli 2017 voor een verblijf in juli 2017

Beste
Onze reis zit er al weer op.
Onze dank voor het mooie paradijsje dat jullie er van hebben gemaakt.
Alles was in orde.
Gezelligheid troef. We hebben een enorm mooie gezellige vakantie gehad.
Punten op een schaal van 10 : aangezien een 10 op 10 niet mag gegeven worden , toch zeker een DIKKE 9.5/10.
Nogmaals onze dank
Nog een weetje het restaurantje in thegra is een dikke aanrader.
mvg geert kathleen eveline ronan pauline en gilles

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Maureen W
2 beoordelingen
“fantastische vakantie”
Beoordeeld op 18 augustus 2016 voor een verblijf in juli 2016

een prachtige ruime mooie woning, voorzien met alles wat je nodig hebt. bezorgde ons een heel aangenaam vakantie gevoel... s'morgens ontbijt op de grote terras, waar de zon al volop schijnt, in de namiddag de koffie op de zij terras waar de zon van de partij is met een prachtig panoramisch zicht, ook voorzien van een overdekt terras die voor ons ideaal was bij te, warm weer en als het regent, er was ook een buitenkeuken, en barbecue die er voor zorgde dat we s'avond buiten konden blijven. het zwembad bezorgde ons ook heeeel veel aangename momenten voorzien van genoeg ligzetels; kortom... een hele mooie zonnige vakantie, voor ons kon het niet stuk.
ik ga zeker nog terug, voor het mooie huis, het zwembad, het rustige en hele mooie omgeving... loubressac, autoire met haar waterval(cascadde) rocomadour, de dordogne enzo veel meer. een aanrader!!!

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Keuken & keukengerei Hoe schoon was de badkamer?
Overige faciliteiten & voorzieningen Service
Pluspunten: het mooie huis het zwembad, het uitzicht de streek
Minpunten: niks op te zeggen
Reisgroep: Vrienden
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
Gezinnen met kleine kinderen Mensen met huisdieren
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Delphine ...
Kortrijk, België
1 beoordeling
“Zalig genoten!”
Beoordeeld op 18 augustus 2015 voor een verblijf in augustus 2015

Mooie omgeving, leuke woning, heerlijk relaxen! 't Is altijd met een beetje pijn in het hart dat we terug huiswaarts keren. We komen zeker nog eens terug!

Reisgroep: Uitgebreide familie
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gregory P
1 beoordeling
“Fantastische vakantie”
Beoordeeld op 12 augustus 2015 voor een verblijf in juli 2015

We reisden met de ganse familie, in totaal met 10 personen, waaronder ook kindjes. We hadden zeker genoeg privacy voor zo'n grote groep. Heel mooi en gerieflijk huis: 2 slaapkamers en als extra nog een slaapzolder; 2 badkamers; een buitenkeuken, ... Het zwembad is gemeenschappelijk voor 4 huisjes, dus nooit té vol. Prachtige streek, ideaal voor een rustige, relaxte vakantie. Mooie wandelingen in de buurt en veel gezellige dorpjes om te bezoeken. We komen hier zeker nog terug!

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Reisgroep: Uitgebreide familie
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
Gezinnen met kleine kinderen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mwanza201 ...
Boston, Massachusetts
Niveau 3 bijdrager
19 beoordelingen
10 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 7 nuttige stemmen
Beoordeeld op 28 september 2017 voor een verblijf in september 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
vanaf
US$ 130
/
Nacht
Week
Boek nu
Of stuur de eigenaar een bericht
Betaal veilig bij deze accommodatie
Betaal nooit voor je vakantiewoning via rechtstreekse overboeking.
Meer informatie over veilig betalen.
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen