We hadden een mooie vakantie in prachtige streek..mooi domein....mooi en comfortabele woning....aangename tuin met verschillende terrassen en een toppie zwembad.
Beste
Onze reis zit er al weer op.
Onze dank voor het mooie paradijsje dat jullie er van hebben gemaakt.
Alles was in orde.
Gezelligheid troef. We hebben een enorm mooie gezellige vakantie gehad.
Punten op een schaal van 10 : aangezien een 10 op 10 niet mag gegeven worden , toch zeker een DIKKE 9.5/10.
Nogmaals onze dank
Nog een weetje het restaurantje in thegra is een dikke aanrader.
mvg geert kathleen eveline ronan pauline en gilles
een prachtige ruime mooie woning, voorzien met alles wat je nodig hebt. bezorgde ons een heel aangenaam vakantie gevoel... s'morgens ontbijt op de grote terras, waar de zon al volop schijnt, in de namiddag de koffie op de zij terras waar de zon van de partij is met een prachtig panoramisch zicht, ook voorzien van een overdekt terras die voor ons ideaal was bij te, warm weer en als het regent, er was ook een buitenkeuken, en barbecue die er voor zorgde dat we s'avond buiten konden blijven. het zwembad bezorgde ons ook heeeel veel aangename momenten voorzien van genoeg ligzetels; kortom... een hele mooie zonnige vakantie, voor ons kon het niet stuk.
ik ga zeker nog terug, voor het mooie huis, het zwembad, het rustige en hele mooie omgeving... loubressac, autoire met haar waterval(cascadde) rocomadour, de dordogne enzo veel meer. een aanrader!!!
Was het eenvoudig om de woning te boeken? | Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk? |
Hoe was de sleuteloverdracht? | Algemene staat van de woning |
Keuken & keukengerei | Hoe schoon was de badkamer? |
Overige faciliteiten & voorzieningen | Service |
Vakantie met vrienden | Oudere reizigers |
Gezinnen met kleine kinderen | Mensen met huisdieren |
Mooie omgeving, leuke woning, heerlijk relaxen! 't Is altijd met een beetje pijn in het hart dat we terug huiswaarts keren. We komen zeker nog eens terug!
We reisden met de ganse familie, in totaal met 10 personen, waaronder ook kindjes. We hadden zeker genoeg privacy voor zo'n grote groep. Heel mooi en gerieflijk huis: 2 slaapkamers en als extra nog een slaapzolder; 2 badkamers; een buitenkeuken, ... Het zwembad is gemeenschappelijk voor 4 huisjes, dus nooit té vol. Prachtige streek, ideaal voor een rustige, relaxte vakantie. Mooie wandelingen in de buurt en veel gezellige dorpjes om te bezoeken. We komen hier zeker nog terug!
Hoe was de sleuteloverdracht? | Algemene staat van de woning |
Beddengoed & matrassen | Keuken & keukengerei |
Hoe schoon was de badkamer? | Overige faciliteiten & voorzieningen |
Service |
Vakantie met vrienden | Oudere reizigers |
Gezinnen met kleine kinderen |
TripAdvisor maakt gebruik van cookies om de werking van de site voor de bezoeker te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie of wijzig je instellingen. Door verder te gaan aanvaard je onze cookies.