Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (535)
Beoordelingen filteren
535 resultaten
Waardering van reizigers
251
191
54
30
9
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
251
191
54
30
9
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 535 beoordelingen
Beoordeeld op 19 december 2015

Prachtige locatie in een voormalig hersteloord voor tbc patiënten uit 1901. Ruime nette kamers en een prachte spa. Ligging is geweldig evenals het restaurant. De staf spreekt vloeiend Engels en is zeer vriendelijk.

Datum van verblijf: december 2015
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Patrick B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 juli 2014 via mobiele applicatie

Never again ! Wat mensen hier schrijven over luxe? , het lijkt mooi op de booking site.,maar het valt echt tegen. Zwembad is zo groot als een jacuzzie en is echt oud zoals de rest hier. Vriendelijk ondhaal maar daar stopt het ook bij. Ga beter naar munkeberg hotel.

Datum van verblijf: juli 2014
1  Bedank bcargo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ComwellDK, Gæsteansvarlig van Comwell Kellers Park & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 november 2014
Google-vertaling

Dear Bcargo

Thank you for your review and your constructive complain - I appreciate your feedback.

We are sorry to hear about your experience at our hotel.

It is regrettable, but if you read other guest reviews, are people in general happy to visit us.
The hotel opened the year 1901, but is totally renovated in 2008.

We do not have a swimming pool, but a spa pool which is 9,5 x 7,5 meter and a spa area on 350m2, so basic we made this area for our guests to relax.

If you have further questions, please do not hesitate to contact me on mail: mcl@comwell.com or by phone: 76411717.

Best regards,
Michelle Christina Lystlund

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels. Machinevertalingen weergeven?
Beoordeeld op 29 mei 2019 via mobiele applicatie

Datum van verblijf: mei 2019
Reistype: Reisde met familie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ComwellKellersPark, Gæsteansvarlig van Comwell Kellers Park & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 juni 2019
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 november 2018

Datum van verblijf: november 2018
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ComwellDK, Receptionschef van Comwell Kellers Park & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 november 2018
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 november 2018 via mobiele applicatie

Datum van verblijf: juni 2018
Reistype: Reisde voor zaken
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ComwellDK, Receptionschef van Comwell Kellers Park & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 november 2018
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken