US$Ā 150
Orbitz.com
Algotels
Expedia.comUS$Ā 150
Beoordeeld op 16 augustus 2018

mooie netto grote functionele kamers, goed ontbijt, dicht bij de luchthaven, jammer dat een transfer van +- 10 minuten bijna 20 euro kost. Zo een hotel zou een gratis luchthaven shuttle moeten hebben.Internet werkt prima

Datum van verblijf: augustus 2018
Beoordeling verzameld in samenwerking met Best Western
BW-PREMIER-BHR, Responsabile relazioni con la clientela van Best Western Premier BHR Treviso Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 oktober 2018

Beste 148traveller,

Hartelijk dank voor het invullen van de enquĆŖte met betrekking tot uw recente verblijf in ons etablissement.

Uw klandizie is zeer belangrijk voor ons en wij stellen uw feedback op prijs. Door ons te vertellen wat u beviel aan uw verblijf en welke verbeteringen wij kunnen aanbrengen, helpt u ons in de toekomst een ervaring van topklasse te bieden aan u en andere gasten. Wij hopen u spoedig weer terug bij ons te zien.

Nogmaals bedankt dat u de tijd hebt genomen om de enquĆŖte in te vullen. Wij waarderen uw trouwe steun aan ons merk.

Hoogachtend,

Beoordeeld op 20 september 2017

Prima gelegen voor de luchthaven van Treviso te bereiken. ( 3.9km). Receptie 24 u open. Restaurant weinig keuze maar goede kwaliteit. Goede parkeergelegenheid. Bij inchecken een voucher ontvangen met keuze voor late uitcheck, gratis aperitief in de bar of gratis parking in ondergrondse garage.

Datum van verblijf: september 2017
Beoordeling verzameld in samenwerking met Best Western
BW-PREMIER-BHR, Responsabile relazioni con la clientela van Best Western Premier BHR Treviso Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 oktober 2017

Beste ronyv706,

Hoogachtend,

Beoordeeld op 20 februari 2017 via mobiele applicatie

Vriendelijke ontvangst. De kamers waren ruim voor 1 persoon! Alles is voorzien voor de zaken reiziger. Jammer dat het snelle 2 nachten waren want er is ook een ruim spa gedeelte. Ontbijt correct met lekkere koffie!

Datum van verblijf: februari 2017
BW-PREMIER-BHR, Responsabile relazioni con la clientela van Best Western Premier BHR Treviso Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 februari 2017

Beste Raf B,

Hoogachtend

Beoordeeld op 9 november 2016 via mobiele applicatie

Hotel is modern en heel mooi. Het hotel ligt wel uit de stad, maar de kamers en hotel zijn modern en dat maakt veel goed. De kamer is ruim en badkamer is ook erg prettig. De lobby en bar is ook modern prettig om een drankje te nuttigen.

Datum van verblijf: november 2016
BW-PREMIER-BHR, Responsabile relazioni con la clientela van Best Western Premier BHR Treviso Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 december 2016

Beste Casper H,

Hoogachtend

BEST WESTERN PREMIER BHR Treviso Hotel

Beoordeeld op 12 augustus 2016 via mobiele applicatie

We hadden een Superior Double Room met extra large double bed. Grote luxe kamer met mooie badkamer, incl. gratis mineraalwater in de minibar en gratis parkeren in de garage.
Ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Treviso (met bus; circa 15 min.) en Venetiƫ (met bus en trein; circa 60 min.). De bus stopt zo ongeveer voor de deur van het hotel.
Het personeel is erg aardig en behulpzaam. Het restaurant is erg goed en hanteert redelijke prijzen. Het ontbijt was niet inbegrepen en kost € 5,00 p.p.p.d.

Datum van verblijf: augustus 2016
BW-PREMIER-BHR, Responsabile relazioni con la clientela van Best Western Premier BHR Treviso Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 augustus 2016

Dear peterT9153RO,

Thank you for sharing the review regarding your recent stay at our property.

Your business is very important to us and we value your feedback. By telling us what you liked about your stay and how we can improve, you are helping us deliver a superior experience for you and other guests in the future. We hope you will come back and see us again soon.

Thank you again for taking the time to complete the review. We appreciate your loyalty to our brand.

Sincerely,

BEST WESTERN PREMIER BHR Treviso Hotel