Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (295)
Beoordelingen filteren
295 resultaten
Waardering van reizigers
104
106
45
23
17
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
104
106
45
23
17
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 295 beoordelingen
Beoordeeld op 24 juli 2019 via mobiele applicatie

Prachtig hutje met veranda en zeer veel opbergruimte! Leuke camping met mooi kiezelstrand en heel veel ruimte!

Op de camping kun je lekker eten, maar ook het dorpje is leuk om naar toe te wandelen. Stuk langs het water is erg mooi om te lopen, als je wat verder het dorp ingaat.
Busverbinding naar Split is prima en ook een top excursie naar Zlatni Rat (Brac) geboekt.

Datum van verblijf: juli 2019
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank mariskaf978
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Split S, Manager van Camping Stobrec, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 juli 2019
Google-vertaling

Dear Mariskaf978,

thank you for your nice review and for choosing our Campsite as your holiday destination.
We are pleased to hear that you had a pleasant stay at our Campsite and we are looking forward to welcome you again!

Kind regards from Camping Stobreč Split

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 juli 2019

In de prijs van de overnachting met caravan/mobilhome, die al vrij prijzig is, zit het zwembad/zee niet inbegrepen. Voor het zwembad betaal je 10 euro/persoon voor 1 dag en aan zee betaal je 7 euro als je een zonnestoel wil. Er ligt op zee ook nog een waterattractie, maar hier moet je ook weer voor betalen. Alsook is het douchen beperkt tot 7 minuten. Er is ook een supermarkt, maar deze stelt ook niet veel voor. Voor de rest is het sanitair wel proper, maar dat is dan voor mij ook het enige positieve aan deze camping.

Datum van verblijf: juli 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank VSofie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Split S, Manager van Camping Stobrec, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 juli 2019
Google-vertaling


Dear Mrs. VSofie,

thank you for telling us your opinion. We are sorry to hear that you weren't completely satisfied with your stay at our Campsite.

As in any other Campsite in Croatia and wider, some of the facilities are included in price, some of them are coming with additional charge. We are aware of the fact that in most of the Campsites pools usage is included in price, but we are offering Wellness and Spa area. Entry fee is not only for swimming pool, our Wellness and Spa area consist 3 outdoor pools, fitness room, 2 whirlpools (inside, and outside), 3 saunas, bar and two relaxation areas. With this fee all the guests are receiving Sun bed and parasol as well. We have created relaxation area in side our Campsite with limited number of persons that can use this zone daily.

Regarding the showers, since we are certified ECO Camping, for the purpose of saving water and respecting the time of persons that are waiting in the line, on each shower band each guest receive 3 free showers per day, you could use the shower band to activate shower on the beach as well. Additional shower can be easily activated with the coin money.

Once again thank you for your honest feedback!
Greetings from Camping Stobreč Split


Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 april 2019 via mobiele applicatie

Camping Stobrec
Mooie, grote camping aan zee met de nodige faciliteiten voor een camper, zoals ruim en proper sanitair dat meerdere keren per dag gekuist wordt, mogelijkheid tot lozen van vuil water en het toilet, tanken van drinkbaar water. Ook een restaurant en bar met redelijke prijzen en buiten de camping een klein supermarkt waar je het nodige kan kopen. Vriendelijke staf, u kunt er ook bustickets kopen om Split te bezichtigen, dat moet u eens gezien hebben, wel druk bezochte stad. Maar een minpunt de balie aanvaardt geen euro’s,noch uitwisselen. Direct buiten de camping over de baan steken, dan moet u een smal voetgangerspad volgen en de grote hoofdbaan over kunt u de bus nemen naar Split. De camping heeft een slechte gratis WIFI verbinding

Datum van verblijf: november 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Patricksabroso
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 augustus 2018

vrij grote camping. Wij stonden in de vrije tentenzone, waar je wel opeengepakt staat. We keken ook uit op een muur. Genoeg schaduw! Het water in de baai is niet erg mooi.
Er is een goeie busverbinding in de buurt van de camping naar Split, goeie uitvalbasis voor uitstappen dus.

Datum van verblijf: augustus 2018
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank fien l
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 augustus 2018 via mobiele applicatie

Zeer nette camping direct aan het strand.

De stacaravan die we hadden was netjes en ruim.
Er is voldoende schaduw en mocht het toch te warm zijn heeft elke stacaravan een airco.
Het restaurant heeft lekker eten.

Vanuit deze camping kun je uitstapjes doen naar bijv de KRKA watervallen of een boottocht.

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank TvGroningen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken