We verbleven een week in een riante tweepersoonskamer met twee queensize bedden, een flinke badkamer met bad, een keukentje en alles wat je verder nodig hebt, zoals een strijkplank en ijzer, kluisje, grote flatscreen tv, zwembadje en sportfaciliteiten, prima gratis wifi, heel handig en centraal gelegen in een omgeving vol winkels en eettentjes. Het hotel is goed geïsoleerd, je hoort niets van andere gasten.
Ontbijt:
Zit bij de prijs inbegrepen. Vers brood, goede koffie (en daar ben ik een zeur in, dus dit viel me erg mee), thee, vers fruit, kortom, je hoeft daar echt niet voor om de hoek te gaan ontbijten, al hebben we het ook wel luxer en completer meegemaakt. Goed te doen dus, niks mis mee. Sommige mensen laden hun dienblad vol en ontbijten in hun kamer: kan ook. Je kunt je koffie als je wilt in bekers to go schenken.
Keuken:
Er is een vrij complete keuken, waar je als je wilt kunt koken. Wel moet je zelf ergens keukenlinnen vandaan halen en vaatwasmiddel voor de afwasmachine, maar er is servies, bestek, glaswerk, ook wijnglazen, pannen, een fornuis en een grote koelkast met vriesgedeelte, plus een eethoek met tafel en vier stoelen.
Sanitair:
Schoon, compleet, niet heel erg modern maar wel functioneel en alles wat je nodig hebt. Handdoeken in overvloed en elke dag nieuwe als je wilt. Allerlei flesjes en toiletdingetjes, föhn, lekker veel stopcontacten (wel verloopstekker meenemen).
Bedden:
Heerlijk ruim ('twijfelaar'), beetje aan de harde kant, vier kussens per bed. Airco doet het goed. Wekker staat klaar.
Geluid:
Soms hoor je mensen op de gang praten, maar als ze in hun kamers zijn, hoor je niets. Prima geïsoleerd.
Extra:
Goede sportfaciliteiten op de bovenste verdieping en een klein zwembad. De deur gaat open met je sleutelkaartje dus neem dat mee.
Omgeving:
Aan het plein zit een uitstekende koffietent, Second Cup, en een zeer goede pizzeria, La Focolaia. Daar komen mensen uit de hele stad op af en jij bent er met tien stappen. Om de hoek een keur aan andere eettentjes, of stap op de metro en laat je rijden.
Algemeen:
Zeker een aanrader, dit hotel. Wij zouden het een tweede keer weer willen boeken. De keuken hebben wij niet gebruikt, maar de ruimte was heel fijn en hoewel het hotel niet erg modern of luxe is, in de zin van hippe kleurtjes en een waanzinnig ontbijt, is het een veilig en comfortabel verblijf waar je je als vakantieganger een week goed thuisvoelt.