Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
US$ 267
US$ 224
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Besparingsmelding! 13% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 13% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 257 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Gratis annuleren tot 28/07
US$ 189
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Besparingsmelding! 10% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 10% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 210 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Gratis annuleren tot 26/07
US$ 179
US$ 139
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 223
US$ 207
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 27% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 27% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 283 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Hotel Le Crystal(Montreal)
US$ 271
US$ 246
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
US$ 182
US$ 162
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Restaurant
  • Roomservice
Gratis annuleren tot 27/07
US$ 403
US$ 273
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
US$ 169
US$ 144
Priceline
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
The Ritz-Carlton, Montreal(Montreal)
Gratis annuleren tot 27/07
US$ 811
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Beoordelingen (2.470)
Beoordelingen filteren
2.470 resultaten
Waardering van reizigers
871
1.000
394
123
82
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
871
1.000
394
123
82
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 2.470 beoordelingen
29 december 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Locatie is top, hotel service is top, verwarmd zwembad en grote kamer met een lekker bed. Mogelijkheid om te fitnessen en lekker aan de bar te hangen. Montréal is een must go. Vriendelijke mensen en erg ruimdenkend en open.

Verbleef: december 2016, reisde met een partner
Bedank RensLeij
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 december 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer goed hotel. Klantvriendelijk. Er lag sneeuw en op het dak heb je een verwarmd buiten zwembad met jacuzi, dat samen lijkt het wel een spa. Tevens kan je de hele dag drinken pakken in het ontbijt restaurant.
Minpunt is alleen de kamers die iets verouderd zijn. Ze zijn niet slecht maar mag gemoderniseerd worden.

Verbleef: november 2016, reisde met vrienden
Bedank Mourad B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
6 juni 2016 beoordeeld

Op het moment dat we verbleven in dit hotel de renovatie was nog niet voltooid. Maar het veroorzaakt geen extra overlast. De kamer was ok, airco werkt prima en stopt niet wanneer u de kamer verlaat. Zwembad op het dak is erg mooi, de sportschool voltooid.
Vreemd detail: Lege glazen etc waren in de gang, naast de roomdoors en bleef er voor de hele dag....
Personeel is een beetje op de leeftijd en niet erg snel, maar vriendelijk!

1  Bedank Eef d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
MaudeVien, Manager van Hotel Bonaventure Montreal, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 juni 2016
Google-vertaling

I am very glad that you loved our outdoor heated pool and our gym. We hope that you will consider us again for a future visit!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 juli 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Apart gebouw in het centrum van Montréal. Het is eigenlijk een foeilelijke betonnen kolos maar daardoor eigenlijk toch bijna weer mooi. Hotel bestrijkt de bovenste twee verdiepingen met een fijn zwembad en rustige binnentuin.

Interieur is oud maar goed onderhouden. Restaurant heeft goede keuken, maar de prijzen zijn zoals alles hier redelijk stevig.

Kamer heeft fijn bureau om aan te werken en de badkamer is prima.

Verbleef: juli 2015, reisde voor zaken
Bedank Jeroen M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
12 september 2011 beoordeeld

Ik verbleef er met mijn kamergenoot, en we hadden een geweldige tijd.
Ik vergat mijn laptop-oplader per ongeluk.
Het duurde erg lang om hem terug te krijgen en moest betalen om de oplader terug te krijgen.
Voor de rest was mijn verblijf uitzonderlijk.
Als je besluit om het ontbijtbuffet te nemen, opmerking niet warm eten zoals bacon behoren, eieren etc, kost het u meer bij de tijd.
Je kunt beter gewoon in het centrum ontbijten.
Veel goedkoper.
Les geleerd.

Bedank Kimberleyp3
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
LouisRobertHandfield, General Manager van Hotel Bonaventure Montreal, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 september 2011
Google-vertaling

Dear Kimberlyp3,
Thank you for the review of our hotel. We appreciate your business and look forward to seeing you soon!
Louis-Robert Handfield
Area GeneralManager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken