Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
US$ 262
US$ 218
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
US$ 215
US$ 209
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Hotel Le Crystal(Montreal)
US$ 286
US$ 272
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Besparingsmelding! 15% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 15% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 321 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 271
US$ 217
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
US$ 191
US$ 181
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Restaurant
  • Roomservice
US$ 182
US$ 147
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Gite du Plateau Mont-Royal(Montreal)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 116
US$ 94
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 171
US$ 153
Priceline
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 494
US$ 480
Travelocity
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Beoordelingen (1.864)
Beoordelingen filteren
1.864 resultaten
Waardering van reizigers
1.341
385
84
32
22
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.341
385
84
32
22
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.864 beoordelingen
10 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben hier 2 nachten geslapen. Mooi hotel met zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
Hotel ligt op een goede lokatie.
We hadden een prima kamer, wel was het bed erg zacht.
Ontbijt was ook erg goed.

Verbleef: september 2017, reisde met een partner
Bedank Vanessa S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

In Montreal is dit een topadres : heel goed gelegen in het historisch gedeelte, mooie kamers en zeer vriendelijk personeel. Het bijhorend restaurant is ook zeer goed. Een aanrader. Voor ontbijt zeker oeufs benidictine proberen!

Verbleef: september 2016, reisde met familie
Bedank X7953PIchrisb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 juni 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Een geweldig hotel, tussen de oude stad en de haven in. Mooie schone kamer, inbegrepen goed ontbijt. Gratis koffie en thee in de hal van het hotel. Lieve medewerkers die makkelijk Engels spreken. Jan Doets heeft dit goed geregeld voor ons. Wij Komen graag terug. Oude en nieuwe stad goed bereikbaar.

Verbleef: juni 2016, reisde met een partner
Bedank Carly S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 juli 2012 beoordeeld

Dit hotel is prima gelegen midden in oud Montreal. Wij hebben 5 nachten doorgebracht in een riverview kamer op de bovenste verdieping. De kamer was licht en had een prachtig uitzicht op de oude haven en de rivier. Er was een luxe badkamer en niet te vergeten een prima bed. De service was persoonlijk en vriendelijk. Het ontbijtmenu was goed, maar kon wel wat meer gezonde keuzes gebruiken. De TV weigerde regelmatig dienst maar er werd wel snel naar gekeken door het personeel. Over de langzame lift is al veel geklaagd, maar als je van mediteren houdt, is het een prima plek! We zouden er zo weer gaan slapen als we nog eens terug komen in Montreal. Aanrader.

Kamertip: Vraag een riverview kamer: wel meer straatgeluiden maar het uiticht maakt alles goed.
  • Verbleef: juli 2012, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Wilma P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
1 augustus 2011 beoordeeld

Aarzel niet om hier te verblijven.
Hotelkamers zijn brandschoon, het personeel is attent en aardig, ontbijt (vooral de chocolade croissants) is heerlijk.
De locatie is geweldig, als u het gevoel van een uniek hotel wilt en geen hoog gebouw in het centrum.
We hadden een superior king op de 4e verdieping en waren verrast.
Houten vloeren, stenen muren, mooi uitzicht op de haven, een prachtig bijgewerkte badkamer ... één van mijn meest favoriete hotelkamers ooit!
We hoorden dat het romantisch was, en dat is een fantastische beschrijving is...

1  Bedank travelinda20
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Meer beoordelingen bekijken