Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.908)
Beoordelingen filteren
1.908 resultaten
Waardering van reizigers
1.368
399
85
33
23
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.368
399
85
33
23
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.908 beoordelingen
Beoordeeld op 10 september 2017 via mobiele applicatie

Wij hebben hier 2 nachten geslapen. Mooi hotel met zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
Hotel ligt op een goede lokatie.
We hadden een prima kamer, wel was het bed erg zacht.
Ontbijt was ook erg goed.

Verbleef: september 2017, reisde met een partner
Bedank Vanessa S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 september 2016 via mobiele applicatie

In Montreal is dit een topadres : heel goed gelegen in het historisch gedeelte, mooie kamers en zeer vriendelijk personeel. Het bijhorend restaurant is ook zeer goed. Een aanrader. Voor ontbijt zeker oeufs benidictine proberen!

Verbleef: september 2016, reisde met familie
Bedank X7953PIchrisb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 juni 2016 via mobiele applicatie

Een geweldig hotel, tussen de oude stad en de haven in. Mooie schone kamer, inbegrepen goed ontbijt. Gratis koffie en thee in de hal van het hotel. Lieve medewerkers die makkelijk Engels spreken. Jan Doets heeft dit goed geregeld voor ons. Wij Komen graag terug. Oude en nieuwe stad goed bereikbaar.

Verbleef: juni 2016, reisde met een partner
Bedank CarlyS1224
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 juli 2012

Dit hotel is prima gelegen midden in oud Montreal. Wij hebben 5 nachten doorgebracht in een riverview kamer op de bovenste verdieping. De kamer was licht en had een prachtig uitzicht op de oude haven en de rivier. Er was een luxe badkamer en niet te vergeten een prima bed. De service was persoonlijk en vriendelijk. Het ontbijtmenu was goed, maar kon wel wat meer gezonde keuzes gebruiken. De TV weigerde regelmatig dienst maar er werd wel snel naar gekeken door het personeel. Over de langzame lift is al veel geklaagd, maar als je van mediteren houdt, is het een prima plek! We zouden er zo weer gaan slapen als we nog eens terug komen in Montreal. Aanrader.

Kamertip: Vraag een riverview kamer: wel meer straatgeluiden maar het uiticht maakt alles goed.
  • Verbleef: juli 2012, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Wilma P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 1 augustus 2011

Aarzel niet om hier te verblijven.
Hotelkamers zijn brandschoon, het personeel is attent en aardig, ontbijt (vooral de chocolade croissants) is heerlijk.
De locatie is geweldig, als u het gevoel van een uniek hotel wilt en geen hoog gebouw in het centrum.
We hadden een superior king op de 4e verdieping en waren verrast.
Houten vloeren, stenen muren, mooi uitzicht op de haven, een prachtig bijgewerkte badkamer ... één van mijn meest favoriete hotelkamers ooit!
We hoorden dat het romantisch was, en dat is een fantastische beschrijving is...

1  Bedank travelinda20
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Meer beoordelingen bekijken