Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.776)
Beoordelingen filteren
1.776 resultaten
Waardering van reizigers
960
514
174
66
62
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
960
514
174
66
62
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.776 beoordelingen
2 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

One King West is een mooi hotel met ruime kamers. De kwaliteit stijgt boven de prijs uit en dat in downtown Toronto. Ontbijt moet je niet teveel van verwachten maar de stad maakt dat weer goed.
Waanzinnige stad.. zeker als je er locals kent.

Verbleef: mei 2016, reisde met vrienden
Bedank Michel731964
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Fijn hotel in het financiële centrum van Toronto. Dicht bij vele attracties zoals het Rogers Centre, de CN Tower en de haven.
wij hebben in een Historische suite overnacht met twee queen size bedden. Heerlijk met kleine keuken zodat je desgewenst maaltijden kunt bereiden. Hele fijne bedden en keurig schoon.
Een aanrader!

Verbleef: augustus 2016, reisde met familie
Bedank Jellie Z Z
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 mei 2016 beoordeeld

Fantastisch hotel met mooie, zeer betaalbare kamers in hartje downtown Toronto.
Er is zelfs een keuken met magnetron, kookplaat en koelkast.
Geweldig om vanuit dit hotel Toronto te bewonderen.
Echt een aanrader

  • Verbleef: mei 2016, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Michel731964
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 april 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk hotel en super gelegen ten opzichte van alle attracties in de stad. Bij binnenkomst meteen super fijn ontvangen door gastheer Puneet. Echt complimenten voor zijn manier van werken. Ruime schone kamers met een fantastisch uitzicht vanaf de 34e etage

Verbleef: april 2016, reisde met een partner
Bedank Wesleytravel15
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 april 2016 beoordeeld

Het is een voormalige bank, die nu omgebouwd is tot een hotel. Er staat een enorme toren op het oude gebouw, met uitstekende kamers. Onze kamer was groot, schoon en voorzien van alle gemakken. Je hebt een prachtig uitzicht wanneer je in de nieuwbouw verblijft. Het enige mindere punt is het restaurant. Dat bevindt zich in de grote tochtige hal, waar je ongezellig en donker zit. Het eten was trouwens prima. Omdat iedere kamer een kitchenette heeft, kun je zelf je ontbijt verzorgen. In plaats van de dure valetparking van 45 dollar, kun je je auto ook parkeren in een parkeergarage om de hoek voor 7,50. Je vraagt dan om een coupon bij de receptie van het hotel.

Verbleef: april 2016
Bedank Toon868
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken