Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.518)
Beoordelingen filteren
3.518 resultaten
Waardering van reizigers
1.301
1.337
568
200
112
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.301
1.337
568
200
112
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 3.518 beoordelingen
Beoordeeld op 19 oktober 2016

We hebben hier 2 nachten gespendeerd, de auto konden we makkelijk en redelijk betaalbaar parkeren bij het hotel.

De lobby is á la Hilton zeer ruimtelijk en goed te noemen voor wat drankjes. Ligging is centraal, we hebben geen OV gebruikt en wandelend de stad verkend!

Door een upgrade naar de executive floor konden we gebruik maken van de lounge welke echt ideaal is om je dag in te beginnen.

Het personeel (aan de receptie) is zeer vriendelijk, wat men kan verwachten bij Hilton.

  • Verbleef: augustus 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Erden B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HiltonYYZ, General Manager van Hilton Toronto, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 oktober 2016
Google-vertaling

Hello Erden B ...
Thank you for taking the time to share your feedback with us! I'm pleased to learn that you enjoyed your experience and we do hope to see you again very soon or whenever your travels next bring you to Toronto! Have a great day!
Andy Loges, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 augustus 2016 via mobiele applicatie

Prima service. Vriendelijk en behulpzaam personeel.Goed gelegen in Toronto nabij veel restaurants. Bezienswaardigheden op loopafstand. Goede prijs kwaliteit verhouding. Wifi niet gratis???! Fijn zwembad. Kamers zijn gedateerd.

Verbleef: augustus 2016, reisde met familie
Bedank Marcel B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HiltonYYZ, General Manager van Hilton Toronto, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 augustus 2016
Google-vertaling

Hello Marcel B ...
Thank you for taking the time to share your experience with us! I'm pleased to learn that you enjoyed your time at the hotel and in Toronto!
We appreciate your feedback regarding the cost of our wireless internet service. If you are a Hilton HHonors member, you are automatically entitled to complimentary WiFi. If not, sign up for Hilton HHonors at the Front Desk and get free standard WiFi on stays when you book direct with us.
The next time you have the opportunity to travel to the area, I do hope that you will be our guest again. Have a wonderful day!
Andy Loges, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 juni 2016 via mobiele applicatie

De ligging van dit Hilton hotel is perfect! Alleen van een Hilton hotel verwacht je wel redelijk moderne kamers maar dat was hier ver te zoeken.. De fitness ruimte is ook aan vervanging toe.. In dit hotel kun je wel heel erg lekker ontbijten en avondeten!

Verbleef: mei 2016, reisde voor zaken
Bedank Shairamsahai
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HiltonYYZ, General Manager van Hilton Toronto, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 juni 2016
Google-vertaling

Hello Shairamsahai ...
Thank you for taking the time to share your feedback with us! We appreciate your comments and will certainly share them with our team! We look forward to the opportunity to welcome you back whenever your travel plans include Toronto! Have a great day! Andy Loges, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 juni 2016

De executive kamer was groot maar de badkamer was klein en verouderd.
Geen aparte douche en het gordijn was vies.
De executive lounge is dicht in de weekenden!
Rommel in de gang wordt niet opgeruimd, er stond ruim 1 dag een dienblad met roomservice op de gang en dit werd niet opgeruimd.

De liften zijn soms erg traag er ontstaat een flinke opstopping met een lange rij op de begane grond.

De gym is zeer slecht weinig materiaal en een klein hok zonder ramen, totaal niet inspirerend. Ik raad aan bij de Sheraton aan de overkant de gym te gebruiken.

Het enige pluspunt van dit hotel is de locatie midden in de stad.

  • Verbleef: juni 2016, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank M W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HiltonYYZ, General Manager van Hilton Toronto, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 juni 2016
Google-vertaling

Hello M W ...
Thank you for sharing this detailed feedback on your recent stay with the TripAdvisor community. We appreciate your honest input and have noted your comments regarding the need for a "facelift". We will certainly use your feedback as we work to improve our on-property experience.
We hope to have another opportunity to serve you, if your travels bring you back to Canada and into our area in the future. Have a great day! Andy Loges, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 mei 2015

Lobby met ambiance, mooie liften, ontbijt OK. prachtig uitrzicht vanuit de kamer, zeer rustige en aanganaam ingerichte kamer. Vriendelijk personeel. Goede ligging. Kortom een uitstekend hotel als je in de stad moet verblijven.

  • Verbleef: mei 2015, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hilton Hotels & Resorts
Bedank X4795IRpauld
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HiltonYYZ, Manager van Hilton Toronto, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 juni 2015
Google-vertaling

Dear X4795IRpauld:
Thank you for posting on Trip Advisor!
Regards,
Beth Osborne
Director of Operations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken