Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
PricelineUS$ 129
Expedia.comUS$ 154
Hotels.comUS$ 154
TravelocityUS$ 154
Orbitz.comUS$ 154
eDreamsUS$ 129
alle 11 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (136)
Beoordelingen filteren
136 resultaten
Waardering van reizigers
121
14
1
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
121
14
1
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 136 beoordelingen
Beoordeeld op 27 september 2018

Mooi resort, mooie omgeving qua natuur, weinig echt bijzondere plekken in de directe omgeving. Kleinschalig en daarmee een heel persoonlijk contact met de eigenaren, die je prima informatie kunnen geven over de omgeving.

Datum van verblijf: september 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Lies_Martin
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 14 augustus 2018 via mobiele applicatie

Zeer mooie accommodatie. Eigenaars zijn super vriendelijk. Zeer rustig gelegen. Fantastisch zwembad. Een aanrader voor wie houdt van rust. Hou rekening dat een auto nodig is. Zeer weinig/niets in de buurt.

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank deridderelke
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 6 juli 2018 via mobiele applicatie

Een fantastische plek, heerlijk verblijf en geweldige gastvrijheid. Heerlijke ruime kamers, goed zwembad en lekker ontbijt.
Op verzoek kan je er ‘s avonds eten, ‘s ochtend even aangeven - een echte aanrader!

Datum van verblijf: juni 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank DelaMeuse
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 27 augustus 2013

De eigenaren doen er alles aan om je een fijne vakantie te bezorgen. De gezellige en vriendelijke Giovanna "Nanna" staat voor je klaar om je reistips van de omgeving te geven, zorgt voor ontbijt en heerlijke lunch en/of diner. De pasta van Janas is de beste pasta die gegeten is tijdens ons verblijf in Sardinië! Vanwege luidruchtige buren kregen we meteen een andere kamer, super service! Kamers zijn gezellig ingericht en erg schoon.
Heerlijk om na het ontbijt een aantal baantjes te trekken in het mooie en rustige zwembad in de prachtige tuin met mooi uitzicht op de bergen.

Datum van verblijf: augustus 2013
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Dionne v
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 17 november 2012

Dexz eigenaar en zijn vrouw zijn de meeste behulpzame en vriendelijkste mensen die ik, in de laatste 7 jaar werkend voor een internationaal bedrijf, heb gezien!
Alles is mogelijk bij die mensen!

Doordat mijn bagage niet aangekomen was en ik 4 dagen heb moeten wachten, konden ze me overal mee helpen, van sigaretten tot werkschoenen, alle adressen konden ze me geven.

Verder werd er in het op dit moment erg rustige hotel, persoonlijk eten gemaakt voor me. Je voelt je hier echt thuis!

Datum van verblijf: november 2012
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank BarryKlijn
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken