Zeer mooie accommodatie. Eigenaars zijn super vriendelijk. Zeer rustig gelegen. Fantastisch zwembad. Een aanrader voor wie houdt van rust. Hou rekening dat een auto nodig is. Zeer weinig/niets in de buurt.
- Gratis wifi
- Gratis parkeren
Een fantastische plek, heerlijk verblijf en geweldige gastvrijheid. Heerlijke ruime kamers, goed zwembad en lekker ontbijt.
Op verzoek kan je er ās avonds eten, ās ochtend even aangeven - een echte aanrader!
De eigenaren doen er alles aan om je een fijne vakantie te bezorgen. De gezellige en vriendelijke Giovanna "Nanna" staat voor je klaar om je reistips van de omgeving te geven, zorgt voor ontbijt en heerlijke lunch en/of diner. De pasta van Janas is de beste pasta die gegeten is tijdens ons verblijf in Sardiniƫ! Vanwege luidruchtige buren kregen we meteen een andere kamer, super service! Kamers zijn gezellig ingericht en erg schoon.
Heerlijk om na het ontbijt een aantal baantjes te trekken in het mooie en rustige zwembad in de prachtige tuin met mooi uitzicht op de bergen.
Dexz eigenaar en zijn vrouw zijn de meeste behulpzame en vriendelijkste mensen die ik, in de laatste 7 jaar werkend voor een internationaal bedrijf, heb gezien!
Alles is mogelijk bij die mensen!
Doordat mijn bagage niet aangekomen was en ik 4 dagen heb moeten wachten, konden ze me overal mee helpen, van sigaretten tot werkschoenen, alle adressen konden ze me geven.
Verder werd er in het op dit moment erg rustige hotel, persoonlijk eten gemaakt voor me. Je voelt je hier echt thuis!
We verbleven slechts ƩƩn nacht, maar dat zal in onze herinneringen blijven. Dit is een geweldige plek, gelegen in een mooie landelijke land. Wij waardeerden de vriendelijkheid van de eigenaar en haar medewerkers, en de smaakvol design van het hotel ( kamers, hall, park ... ). Een prachtig restaurant en een uitstekende keuken ( we proefde uitstekende Seadas en nog !). Het zwembad zal snel beschikbaar zijn.