Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Top top top”
Beoordeling van Il Covo Trattoria

Il Covo Trattoria
Geclassificeerd als nr. 30 van 1.358 Restaurants in Victoria
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 7 - US$ 27
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Speciale gelegenheden
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
14 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel erg lekker gegeten. Echt een aanrader! Service is netjes, 1 ober op 3 tafels, perfect dus. Leggen alles goed uit en nemen de tijd. Het is druk! Dus reserveren is wel handig. Of je kunt vroeger binnenlopen en hopen dat er nog een plekje is, of aan de bar eten.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Mdl09
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (815)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 815 beoordelingen

16 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een feest om daar te eten, echt Italiaans. De sfeer is ongedwongen, de bediening is attent en vriendelijk.

Datum van bezoek: mei 2018
Bedank elskeg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 september 2017 beoordeeld

Op 10 stappen van ons hotel, onopvallend gebouw maar .... het zit er vol en je moet wachten op een tafeltje . Wij zaten buiten waar het heel gezellig was , indien nodig waren er dekentjes.
Als voorgerecht antipasta voor 2 - heel gevarieerd en mooi gepresenteerd en super lekker.
Hoofdgerechten waren eveneens om duimen en vingers af te likken.

Datum van bezoek: september 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank erna o
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Zaterdag avond zonder reserveren is niet verstandig. Maar we kregen een plek bij de bar waar je met zijn tweeën ook prima kunt eten. Ontzettend aardige barkeeper die heel hard werkte maar toch tijd nam voor een praatje. Eten was heerlijk, niets op af te dingen. Een echte aanrader!

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank pr932014
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Na een middag Orca's hebben we onszelf op dit Italiaans restaurant getrakteerd. Prettige sfeer, correcte bediening, voortreffelijk eten, mooi opgemaakt en voor Canadese begrippen schappelijk geprijsde wijn. Wij hadden een Argentijnse Malbec van een Italiaanse famiglia. Smaakte voortreffelijk net als de limoncello. De moeite van het reserveren waard!

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank GerardGvanknijff
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Il Covo Trattoria bekeken, bekeken ook

Victoria, Victoria Capital Regional District
Victoria, Victoria Capital Regional District
 
Victoria, Victoria Capital Regional District
Victoria, Victoria Capital Regional District
 
Victoria, Victoria Capital Regional District
Victoria, Victoria Capital Regional District
 

In Il Covo Trattoria geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding