Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (904)
Beoordelingen filteren
904 resultaten
Waardering van reizigers
346
359
133
37
29
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
346
359
133
37
29
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 904 beoordelingen
6 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Het hotel is zo langzamerhand toe aan een flinke renovatie beurt. De kamers zijn niet groot en het meubilair is aan vervanging toe. De kamer die wij hadden was erg donker, zelfs overdag, met stralende zon, moest het licht aan. Er zijn geen makkelijke stoelen om even in de kamer uit te rusten, je moet altijd op je bed gaan zitten. Het ontbijt is redelijk maar zeker niet overdadig. Het personeel is echter zeer attent en behulpzaam. De ligging ten opzichte van het centrum van Victoria is erg gunstig.

Verbleef: oktober 2016, reisde met een partner
Bedank Elske G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mary Bea M, Guest Relations Manager van Huntingdon Manor Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 oktober 2016
Google-vertaling

Thank you for your comments regarding your stay at the Huntingdon Manor.Your comments are valuable to us. Thank you for taking the time to express your observations.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 september 2016 beoordeeld

De kamers hebben wel wat aanpassingen nodig. Vooral een airco zou wel kunnen gebruiken! Vriendelijk personeel. Ontbijt niet onaardig. Wel fijn dat alles redelijk in het centrum is. Restaurants is de buurt

  • Verbleef: september 2016, reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank ankyvandenberg55
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 september 2015 beoordeeld

Het hotel is een mooi oud gebouw en dat merk je binnen ook. De kamer was wel schoon maar heeft geen airco. En het is er heel erg gehorig. Ontbijt vond ik slecht, broodjes oud en erg droog. Maar de locatie is echter perfect, je zit in de haven bij alle gezelligheid. Winkels en andere bezienswaardigheden op loopafstand.

  • Verbleef: september 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Danny_Sonja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mary Bea M, Guest Relations Manager van Huntingdon Manor Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 oktober 2015
Google-vertaling

Thank you for your comments regarding your recent stay at the Huntingdon Manor.
We are pleased that the guestroom and the location was satisfactory.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 juni 2015 beoordeeld

Dit hotel heeft de perfecte locatie voor een stadsbezoek aan Victoria maar daar is ook alles mee gezegd. De hotel kamer is zeer gedateerd en niet schoon, de bedden zijn oud en hard en het ontbijt is vrij matig/weinig keuze. Het hotel heeft wel eigen parkeerplekken genoeg dus dat is een voordeel.

  • Verbleef: juni 2015, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Michiel V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 juli 2013 beoordeeld via mobiele applicatie

Heg hotel ligt op een geweldige in het centrum van Victoria. Wat maakt dat je vrij snel iets kan bezoeken of eens rond kan haan wandelen.

De kamers waren groot maar hebben dringend een opknapbeurt nodig. De airco ontbrak en dat maakte de kamer onaangenaam warm. Daarnaast staat er een historische tv in de kast en kan je niet naar het wc gaan zonder kamergenoten wakker te maken door het luidruchtige vetilatiesysteem.

  • Verbleef: juli 2013
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank CasperP51
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken