Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.803)
Beoordelingen filteren
1.804 resultaten
Waardering van reizigers
1.327
379
66
22
10
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.327
379
66
22
10
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.804 beoordelingen
Beoordeeld op 21 januari 2018

1 kamer geboekt voor 3 personen. Wij waren er op ingesteld dat zoonlief zich een beetje zou moeten behelpen op de bank. Maar. Die ene kamer bleek een comfortabel appartementje, keuken was incl vaatwasser en grote koelkast. We hadden het hier met gemak een week uitgehouden. Zoonlief sliep heerlijk op de bank, er had nog wel een nummer 4 bijgekund.. Badkamer prima, met heerlijk doucheschuim, shampoo etc. Ruime zithoek en eettafel, uitzicht heel leuk op de haven. Ontbijt was niet overvloedig maar redelijk, daar tegenover was mooi dat je rustig beker koffie mee kon nemen. Bediening en service aardig en helemaal goed. Ik zou zeker terug komen!

Kamertip: Ask for harbour view
  • Verbleef: januari 2018, reisde met familie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Mia A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Guest_Relations_Mgr1, Guest Relations Manager van Victoria Regent Waterfront Hotel & Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd 31 januari 2018
Google-vertaling

Thank you for sharing valuable feedback of your recent stay at the Victoria Regent. We are happy the room was comfortable and offered all the necessary amenities. Thank you for mentioning our great service, as our team works very hard to ensure your stay is enjoyable. Come back and see us again if you return to Victoria!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 juli 2017 via mobiele applicatie

Auto kan je kwijt, midden in het centrum, kan gemakkelijk overal heen lopen. Dichtbij de ferry dus kan zelfs zonder auto gemakkelijk naar het hotel. Ligt bij de harbor. Kamers erg ruim met balkon. Heel schoon, ontbijt, vriendelijk personeel. Krijgt zelfs waterflesjes. Geluidoverlast valt mee. Ja zeemeeuwen maar die hoor je overal. Perfect hotel voor de prijs. Kamers zijn echt goed en modern

Verbleef: juli 2017, reisde met een partner
Bedank Flurry1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Guest_Relations_Mgr1, Guest Relations Manager van Victoria Regent Waterfront Hotel & Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 juli 2017
Google-vertaling

We’re so pleased you were able to stay with us during your visit to Canada and Victoria. We want to make sure our guests don’t have to worry about their car (or paying for parking for that matter) and they can just set out on foot after having a free breakfast in the morning. There’s so much to see and do in our beautiful city, and we hope you’ll come and visit again

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 juli 2017

Stadshotel met ideale locatie, middenin het centrum.
Ruime kamers met volledige uitrusting (wifi, koffie & thee faciliteiten, ...)
Ontbijt ruim en gevarieerd, ontbijtruimte zelf heeft een fantastisch uitzicht op de haven.

  • Verbleef: juni 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank rudyd894
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Guest_Relations_Mgr1, Guest Relations Manager van Victoria Regent Waterfront Hotel & Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 juli 2017
Google-vertaling

Thank you so much for staying with us during your visit to Canada and to Victoria. We try to take care of all the little things that make a comfortable stay complete. That includes a nutritious breakfast which we are pleased to hear you enjoyed. We wish you safe travels and hope that someday you will be able to stay with us again.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 november 2016 via mobiele applicatie

Wat een goed hotel super vriendelijke ontvangst de kamers zijn ruim schoon en modern ingericht .om dat ze op dit moment de ontbijtzaal en de achterzijde aan het renoveren zijn werd het ontbijt op de kamer geserveerd niets te klagen.uitstekend hotel dicht bij de pubs en restaurants

Verbleef: november 2016, reisde met een partner
Bedank keesL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 december 2015

The regent ligt ideaal voor een bezoek aan Victoria wat een van de mooiste steden is in deze regio. Gezelliger dan Vancouver. Het hotel heeft niet zoveel kamer deze zijn ruim en van alles voorzien. Het ontbijt is beperkt maar voldoende voor een goede start van je dag. De ontbijtruimte heeft een mooi uitzicht over de baai. Prijs/kwaliteit is goed zeker gelet op de locatie. Parkeren kon in de garage waar maar een beperkt aantal plaatsen zijn dus of je hier altijd terecht kunt is de vraag. (vooraf informeren om teleurstellingen te voorkomen)

  • Verbleef: september 2015, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Joosten
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken