Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (4.449)
Beoordelingen filteren
4.449 resultaten
Waardering van reizigers
2.388
1.151
523
257
130
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
2.388
1.151
523
257
130
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 4.449 beoordelingen
Beoordeeld op 10 augustus 2018

Geweldige ligging met uitzicht over de haven. Het hotel is recent in stijl gerenoveerd. Echt prachtig. Het hotel ademt historie uit en alles is tot in de puntjes verzorgd.
Mooie restaurants en bijzonder vriendelijk hotel personeel.

Verbleef: juli 2018, reisde met familie
Beoordeling verzameld in samenwerking met fairmont.com
Bedank gcbmeyer
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ManagerEmpress, General Manager van The Fairmont Empress, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 augustus 2018
Google-vertaling

Thank you for your review of the Fairmont Empress. I was very happy to read that you had an amazing time and that you appreciated our recent renovations as well as the hotel's historical presence on the harbor. I will be sure to share your lovely comments with our Food and Beverage management team and hopefully we will see you again in the not so distant future.

Kind Regards,

Indu Brar
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 augustus 2017

Voor meer dan 300 dollar per kamer per nacht valt dit hotel tegen, zeker als je dan ook nog 15 doller per dag voor wifi moet betalen. Kan geld je niets schelen dan is dit hotel voortreffelijk qua ligging en kamers en voorzieningen.

Verbleef: juli 2017, reisde met familie
Beoordeling verzameld in samenwerking met fairmont.com
Bedank dmarcu_672859
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ManagerEmpress, General Manager van The Fairmont Empress, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 augustus 2017
Google-vertaling

Thank you for providing your feedback regarding your stay. We offer complimentary wifi in our lobby, and to all of our Fairmont President Club members. There is no cost to enroll and you may do this within minutes online and enjoy a number of other benefits that are included in the program. We look forward to your return!

Kind regards,

Indu Brar
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 oktober 2016

Geweldig mooi en klassiek hotel. Goede ontvangst en prachtige kamers. Aanrader is de bar van het hotel.
Mooie oud Engelse sfeer. Vlak aan de kade waar je met de boot naar Fishermans Wharf kunt gaan. Er liggen ook watertaxi's aan de kade.
Verder ligt het hotel op loopafstand van de grote winkelstraat.

Kamertip: Volgens mij zijn alle kamers goed gelegen
  • Verbleef: september 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Trudy F
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ManagerEmpress, General Manager van The Fairmont Empress, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 oktober 2016
Google-vertaling

Thank you Trudy for posting. I am so happy you enjoyed our "Castle on the Coast" and saw many of the wonderful venues and attractions within walking distance. Our location is fantastic and the inner harbor always so filled with interesting and exciting things. Please come back again and visit one day soon!
Kind regards,
Indu Brar
General Manager


Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 september 2016

Vlak over het Visitor Centre staat The Fairmont Empress. Een statig, prachtig hotel. Als je door de vele lobby's en lounges loopt, kan je voelen hoe deze koloniale pracht en praal je overvalt. Werkelijk een zeer fraai hotel en zeker het bekijken waard. De kamer die we hadden was nog net van toen in de tijd Queen Victoria hier was en we hadden een prachtig panorama over de Inner Harbour, het hart van Victoria. Vooral 's avonds is het heerlijk ronddwalen in deze omgeving. De vele winkeltjes en galerijen... Het was voor ons een aangename kennismaking met dit hotel.

Kamertip: De kamers vooraan hebben een prachtig panorama op de Inner Harbour.
  • Verbleef: juli 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank kunstgenieters
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ManagerEmpress, General Manager van The Fairmont Empress, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 september 2016
Google-vertaling

Thank you for your kind comments regarding your recent stay with us. I am so pleased you enjoyed all the wonderful historical aspects of our "Castle on the Coast!". We look forward to your return when you next visit Victoria.
Kind regards,
Indu Brar
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 oktober 2014

Het hotel is voor ons iets te fijn , maar het is er wel mooi.
Min punt is dat er geen airco is , niet op onze kamer(490) het raam kan ook niet helemaal op.
Zeer vriendelijk personeel..................

  • Verbleef: september 2014, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank pino143
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken