Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 08:00 - 21:00
  
Google
Manieren om Orca Spirit Adventures te ontdekken
vanaf US$ 94,52
Meer info
vanaf US$ 94,52
Meer info
vanaf US$ 143,33
Meer info
vanaf US$ 120,09
Meer info
Beoordelingen (988)
Beoordelingen filteren
988 resultaten
Waardering van reizigers
724
126
42
40
56
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
724
126
42
40
56
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 988 beoordelingen
Beoordeeld op 2 september 2019 via mobiele applicatie

Eerst kregen we allemaal een goed dik pak aan. Deze kwam op volle zee goed van pas. Het blijft natuurlijk altijd een kwestie van geluk hebben maar wij hadden ook écht! Eerst 3 orka families gezien, daarna heel veel zeeleeuwen en zeehonden. En als bonus een bultrug! Wat een dag, ongelooflijk! Met dank aan onze enthousiaste gids Tristan.

Bedank esthern809
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
OrcaSpirit, Sales Coordinator van Orca Spirit Adventures, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 weken geleden
Google-vertaling

Hello esthern809,

Thank you for choosing Orca Spirit Adventures and for leaving a review on Trip Advisor!

The cruiser suits come in handy, that's for sure!
We are so happy to hear that got to see an array of wildlife - Humpbacks, Killer whales, and more - how exciting!

Thank you for the feedback on Tristan; we are fortunate to have such a passionate team. I will be sure to pass your kind words along to him.

Thank you again for joining us, and we hope to see you again in the future!

Sincerely,
Rebeca & The Orca Spirit Adventures Crew

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 augustus 2019 via mobiele applicatie

Mooie tour gehad! Onderweg wordt er een paar keer gestopt om het een en ander te kunnen vertellen over de geschiedenis en wildlife langs de kustlijn. We hadden het geluk om in een groeten groep bultruggen terecht te komen. Echt geweldig om dit van dichtbij mee te maken. Alles was erg netjes geregeld en je krijgt een speciaal pak dat je warm en droog houdt. Zeker doen als je in Victoria bent!

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank svenblessing
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
OrcaSpirit, Sales Coordinator van Orca Spirit Adventures, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 augustus 2019
Google-vertaling

Hello svenblessing,

Thank you so much for choosing Orca Spirit Adventures and for taking the time to share your feedback!

We're so pleased to hear that you enjoyed your tour and that you were able to witness some of the beautiful wildlife we are so lucky to view here in the Salish Sea!

Thank you again for joining us and we hope you enjoyed the rest of your stay in Victoria!

Sincerely,
Rebeca
Sales Coordinator

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 augustus 2019 via mobiele applicatie

Alles was goed georganiseerd. Veel uitleg op de boot. Eenmaal een walvis te hebben gevonden binnen het uur, zijn ze er een uur omheen blijven hangen. We hadden de hoop dat ze verder zouden zoeken naar anderen. Hierdoor alleen deze walvis van de rug en staart gezien. Daarna de bald eagles en een aantal zeeleeuwen gaan bekijken op een eiland in de buurt. Met 3 uur weer terug in de haven.
Dat het wild leven niet te dirigeren valt, begrijp ik. Maar om te blijven hangen bij continu dezelfde walvis, vergroot de kans op meer wild leven uiteraard niet.... Dus een hogere verwachting gehad, al was de tour verder wel netjes geregeld en waren we blij om toch in ieder geval "Split Fin" te mogen zien.

Bedank jacquelien1980
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 augustus 2019 via mobiele applicatie

Spectaculaire tour met zodiac vanaf Port Renfrew. Walvissen overal , Orca’s en hier en daar een verdwaalde zeeleeuw. Ervaren gids en een mooie, snelle boot. Een aanrader !!!

Bedank Gozer_10
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
OrcaSpirit, Sales Coordinator van Orca Spirit Adventures, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 augustus 2019
Google-vertaling

Hi there Gozer_10,

Thank you so much for taking the time to share a review of your recent zodiac tour and recommendation to our future guests! There's no shortage of amazing wildlife in Port Renfrew, that's for sure!

We hope you enjoyed the rest of your stay in Canada and hope to see you onboard again in the future!

Kind regards,
Rebeca
Sales Coordinator

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 augustus 2019

Wij hebben vandaag deze tour gedaan. 1 van de redenen van onze rondreis canada was om orca s te zien. We hebben ze gezien. Maar op 200 meter afstand.....en dichterbij gingen we ook niet...... respect voor de dieren zei hij. Nou waarom alle andere boten dan wel dichterbij lagen is mij een raadsel..... kijk naar de richting die ze ongeveer zwemmen en ga daar ongeveer wachten..... 1 uur heen gevaren.... even bij orde s gelegen en toen weer terug..... nog niet eens beloofde 3 uur op water geweest...... is voor mij al 20ste trip ofzo in een zodiac..... ijsland zuid Afrika azoren..... maar dit was onbetwist de slechtste..... terwijl i k ook trips mee heb gemaakt waar we niks zagen..... maar ze wel hun best deden iets te zien iig

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank Iwan L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
OrcaSpirit, Sales Coordinator van Orca Spirit Adventures, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 augustus 2019
Google-vertaling

Hi Iwan L,

Thank you for taking the time to write to us.

Orca Spirit Adventures is part of an extensive spotting network that is made up of the different whale watching companies in the Pacific Northwest of both Canada and the US, local fishermen, researchers, and a number of other resources that are in constant communication with each other.

All of our tours are three hours in length, which we have found over the years to be an optimal amount of time to travel and view the wildlife.

We care deeply about the well being of the wildlife we are so lucky to witness here in the Salish Sea, and with that comes our responsibility for conservation and animal protection. There are whale and wildlife watching regulations that all whale watching vessels on the water must abide by as per laws set by the Department of Fisheries and Oceans Canada (DFO), as well as guidelines set by the Pacific Whale Watching Association (PWWA). With these regulations, we are permitted to view Transient Killer whales from 200m.

We cannot comment on the other boats on the water, however, we respect and follow these regulations at all times. Information about the whale watching regulations and viewing distance can be found by guests on our website prior to booking tours with us.

If you have any questions, please do not hesitate to email us directly at whales@orcaspirit.com.

Kind regards,
Rebeca
Sales Coordinator

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken