Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mooie tent!”
Beoordeling van The Boathouse Restaurant

The Boathouse Restaurant
Geclassificeerd als nr. 336 van 4.153 Restaurants in Vancouver
Prijsklasse: US$ 40 - US$ 60
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Zakelijke bijeenkomsten, Grote groepen
Dineropties: Na sluitingstijd, Diner, Ontbijt, Reserveringen
Wijk: West End
10 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik heb hier alleen even een lokaal biertje gedronken op het deck (boven)... er hangen wat tv’s met sportuitzendingen. mooie locatie

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank Dennis Z
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (704)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 704 beoordelingen

19 juli 2018 beoordeeld

Een hoop poeha.....slecht eten en duur. Wel leuke plek met mooi uitzicht over de baai. Afkanpper...niet doen

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank oudenhoeven
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 juni 2017 beoordeeld

Op aanraden van de mensen van ons hotel, en op wandelafstand, kan je voor een heel betaalbare prijs van een super heerlijke visgerechten genieten.

Datum van bezoek: juni 2017
Bedank Peter V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 juli 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Goede bediening, een kaart waarbij het moeilijk kiezen is en heerlijk eten (ik had vis met quinoa) en ook nog als je boven zit Uitzicht op zee!

Datum van bezoek: juli 2015
Bedank Kim B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 juli 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Prachtige locatie voor dit sfeervolle restaurant. Grote eetzaal met veel ramen wat een prachtig uitzicht geeft over het stand. Buiten eten kan ook. Erg vriendelijk personeel en snelle service. Het restaurant is niet goedkoop en de porties vis, krab, kreeft niet bijzonder groot maar de kwaliteit is erg goed! Het voorgerecht, een mixed plate, was daarentegen wel behoorlijk groot, evenals de desserts. Goeie wijn!
Ik vond het er wat rumoerig en de muziek stond naar mijn smaak iets te hard maar ik zou hier zeker nog wel eens heen willen!

Datum van bezoek: juli 2015
Bedank Lin2402
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die The Boathouse Restaurant bekeken, bekeken ook

Vancouver, British Columbia
 
Vancouver, British Columbia
 

In The Boathouse Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding