Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.553)
Beoordelingen filteren
1.553 resultaten
Waardering van reizigers
667
610
197
45
34
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
667
610
197
45
34
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 1.553 beoordelingen
Beoordeeld op 17 oktober 2017 via mobiele applicatie

Sliepen hier 1 nacht voordat we terugvlogen naar huis. Hadden als doel om hier goede nachtrust te pakken. Niet gelukt. Waren ingedeeld op 10de verdieping tussen grote groep mensen die besloten feest te vieren in de hal. Muren leken dunner dan papier. Daarnaast was het hotel omsingeld aan alle kanten met groepen zwervers ( zowel overdag als snachts). Bed was klein en badkamer gedateerd. Enige goede was het ontbijt maar dat is eigenlijk een restaurant losstaand van deze "best" western. No go dit.

Verbleef: oktober 2017, reisde met een partner
Bedank Remco K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Best Western PL... C, General Manager van Best Western Plus Chateau Granville, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 oktober 2017
Google-vertaling

Good Day Remco,
Thank you for your comments. We are sorry to see you express disappointment with your stay at the Best Western Plus Chateau Granville Hotel & Suites & Conference Centre.
I am truly sorry to hear that you were disturbed by the noise caused by other guests on your floor. We did not see any report from our security regarding any such noise as we take the security and comfort of all our guests very seriously. We do have an in house policy whereby after 10:00 PM it is considered quiet time at the hotel.
We appreciate you choosing our hotel and should you choose us again in the future I will ensure you a quiet room.

Best regards,

Anastasios Theodoropoulos
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 oktober 2017

Aan het begin en het eind van onze rondreis hief in totaal 4 nachten geslapen. Mooie ruime kamers met goede bedden. Vriendelijk personeel en een redelijk ontbijt dat voor ons inbegrepen was.
Alleen de liften. Wij zaten op de 10e etage en een van de liften was aan het begin van de reis kapot. Bij ons tweede bezoek drie weken later was dezelfde lift nog steeds kapot.

  • Verbleef: augustus 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank CorDirk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Best Western PL... C, General Manager van Best Western Plus Chateau Granville, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 oktober 2017
Google-vertaling

Dear Guest,
Thank you for your feedback regarding your stay at Best Western PLUS Chateau Granville Hotel & Suites & Conference Centre. We are glad that you enjoyed your stay with us and enjoyed the spacious room and comfy bed. Our sincere apologies but due to an unexpected repair, we did have one of our elevators out of service. We have tried our best to offer assistance to all our guests to call the front desk to escort our guests down if they are experiencing longer wait times. We appreciate your patience and inconvenience caused you. The good news is that since then that elevator has been fixed and running in proper fashion.
We appreciate you taking the time to write to us about your experience.
We will certainly pass on your great comments to the team.

Best regards,

Peter Watts
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 september 2017

Chateau Granville ligt in het hartje van de stad Vancouver en is meer als geschikt om als uitvalsbasis te gebruiken voor het verkennen van de stad Vancouver. Vanaf de hoger gelegen kamers is een indrukwekkend uitzicht over het centrum te ver zien. Kamer zijn van uitstekende kwaliteit. Meer dan de moeite waard

Kamertip: Voor het beste uitzicht is te vragen aar een kamer in de hogere verdiepingen
  • Verbleef: augustus 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Chris_RedZy
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Best Western PL... C, General Manager van Best Western Plus Chateau Granville, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 september 2017
Google-vertaling

Hallo Mr Redzy,
Thank you for your feedback regarding your stay at the Best Western Plus Chateau Granville Hotel & Suites & Conference Centre. We are delighted that you enjoyed your stay with us. Thank you for your 5 out of 5 rating. We look forward to seeing you on your next stay!

Best regards,

Peter Watts
General Manager.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 augustus 2017

Prima hotel met een centrale ligging. Niet in de beste buurt van Vancouver maar goede uitvalsbasis voor verkenning van de stad. Hop on Hop off bus stopt voor de deur. Queensize bed aan de kleine kant.

  • Verbleef: augustus 2017, reisde met familie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Brigitte W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Best Western PL... C, General Manager van Best Western Plus Chateau Granville, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Brigitte

Thank you for sharing your review. This is important feedback which allows us improve our guest experience for the future. We are very pleased to have been your downtown hotel of choice.

We are commended for our ideal location in the heart of Vancouver close to the city’s attractions, shopping, restaurants and public transportation.

We appreciate you sharing your comments and we look forward to welcoming you on your next visit to Vancouver.

Best regards,
Peter Watts
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 juni 2017

Het hotel ligt heel mooi op loopafstand van bijvoorbeeld: Stanley park, Robson street en Yaletown. Het hotel is vrij modern met mooie grote kamers en hele goede bedden. De straat waar het hotel aan is gelegen is wel wat vreemd. Veel zwervers en een aantal twijfelachtige winkels. Echter voelde ik mij er niet onveilig omdat er heel veel mensen lopen en er altijd wel sociale controle is.

Een tip: Als je ontbijt included hebt, vraag naar de mogelijkheden want tegen een zeer kleine meerprijs kun je je vaste Canadian breakfast wijzigen naar andere gerechten op de kaart.

Kamertip: Alle kamers zijn prima, maar hoe hoger hoe mooier het uitzicht.
  • Verbleef: juni 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Hans H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Best Western PL... C, General Manager van Best Western Plus Chateau Granville, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 juni 2017
Google-vertaling

Dear Hans,

Thank you for your feedback regarding your stay at Best Western PLUS Chateau Granville Hotel & Suites & Conference Centre. We are delighted that you enjoyed your stay with us and you loved the room and the beds.

Being in the heart of downtown there is a certain level of urban activity that takes place. However, we are commended for our proximity to the city’s attractions, restaurants and public transportation.

We appreciate you sharing your comments and we look forward to welcoming you on your next visit to Vancouver.

Best regards,
Peter Watts
General Manager


Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken