Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.480)
Beoordelingen filteren
3.480 resultaten
Waardering van reizigers
1.809
1.105
366
132
68
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.809
1.105
366
132
68
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 3.480 beoordelingen
Beoordeeld op 4 november 2017 via mobiele applicatie

Klassiek hotel, nette grote kamer.
Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Goed gelegen op wandelafstand van de cruiship terminal.
Op de kamer is een minibar, koffiemachine.
Geen gratis internet op de kamer, hiervoor moet je naar de lobby.

Verbleef: september 2017, reisde met een partner
Bedank Stijn P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Navid S, General Manager van The Sutton Place Hotel Vancouver, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 november 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for staying at the Sutton Place Hotel Vancouver. We are pleased that you had an enjoyable stay with us. For your future stays, please consider our room packages include Wifi and other hotel benefits, i.e. continental breakfast buffet for two or parking etc. We look forward to welcoming you back soon.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 september 2017 via mobiele applicatie

Op doorreis hier een nacht verbleven. Mooi klassiek hotel. Kregen gratis upgrade naar een betere kamer. Lokatie in het centrum is prima. Dichtbij alle bezienswaardigheden. Personeel alleraardigst. Goed a la carte ontbijt.

Verbleef: september 2017, reisde met een partner
Bedank koert V v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Navid S, General Manager van The Sutton Place Hotel Vancouver, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 september 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for the positive review of your recent experience with us. We are happy to hear that our friendly staff helped to make your stay a pleasant one and you enjoyed our location in the heart of downtown Vancouver. We hope to welcome you back to The Sutton Place Hotel Vancouver soon.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 augustus 2017

Ligt erg centraal, Vriendelijke mensen. Onze kamer was een suite met een keuken, woonkamer en dinertafel en ruime slaapkamer. Badkamer was in verhouding klein maar alles wat je nodig hebt was er.
Is een klein winkelte waar je koffie en kleine versnaperingen kunt halen. Ontbijt was ook goed, ruime keuze. Je kunt ook lekker buiten zitten.

  • Verbleef: augustus 2017, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank ElPuebl0
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Navid S, General Manager van The Sutton Place Hotel Vancouver, reageerde op deze beoordelingGereageerd 31 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for choosing La Grande Residence at The Sutton Place Hotel Vancouver. We are pleased that you enjoyed your stay and our location. We look forward to welcoming you back soon.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 april 2016

Keurig Hotel om de hoek van de bekende Robson street. Kamer was netjes en voorzien van groot raam met fraai uitzicht op Robson street. Hotel komt op foto's net iets luxueuzer over dan in werkelijkheid. Maar zou hier zo weer boeken. Waterfront en Gastown en andere trekpleisters op loopafstand. Wifi op kamer tegen meerprijs

  • Verbleef: maart 2016, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Joost v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 maart 2016 via mobiele applicatie

Locatie is prima, ligt rustig gelegen op loopafstand van diverse winkelstraten, haven, water en bezienswaardigheden.

Kamers zijn niet heel groot maar prima.

Een punt van kritiek is toch wel de gehorigheid, zo kun je in de ochtend het "urineren" horen van de kamer boven je :-(.

Ook is de brandweerkazerne om de hoek afgelopen nacht twee keer met sirenes de hoek om gekomen.

Al met al een redelijke aanrader.

Verbleef: maart 2016, reisde met vrienden
Bedank Ferry1973
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken