10 personen bekijken dit hotel
Volledig restitueerbaar voor 08-10-23
Expedia.comUS$ 468
AlgotelsUS$ 497
Beoordeeld op 29 maart 2019

Mooi, schoon en super locatie. Helaas geen tijd gehad om prachtige zwembad te proberen maar we komen nog een keer terug.
Voor ons zouden er wat meer simpele gerechten voor de lekkere trek op roomservice menu mogen. Maar dat is een bijkomstigheid.

Datum van verblijf: maart 2019
Beoordeling verzameld in samenwerking met Rosewood Hotels & Resorts
RWHotelGeorgia, General Manager van Rosewood Hotel Georgia, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 april 2019

Dear andre h,
We are so pleased to hear that you enjoyed the hotel's central location on your most recent trip to Vancouver. It was wonderful to welcome you to Rosewood Hotel Georgia and we all look forward to welcoming you back for another stay again soon!

Beoordeeld op 25 februari 2019

Uitstekende locatie in downtown Vancouver vlakbij Gastown en waterfront. Ruime kamers met grote badkamers en uitstekende faciliteiten (spa, restaurants, bar). Service zeer goed met vriendelijk personeel

Datum van verblijf: februari 2019
Beoordeling verzameld in samenwerking met Rosewood Hotels & Resorts
RWHotelGeorgia, General Manager van Rosewood Hotel Georgia, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 februari 2019

Dear RobS73,
Thank you for sharing this kind review from your stay with us at Rosewood Hotel Georgia. I am delighted that you were able to explore Vancouver from the hotel's central location as well as take advantage of the restaurants, bars and spa at the hotel. On behalf of the whole team, it would be a pleasure to welcome you back for another stay should your travels bring you back to Vancouver.

Beoordeeld op 12 juli 2018

Hotel ligt midden in de stad, alles op wandelafstand.
Kamers zijn ok, mooie grote badkamer, prima douche, dubbele lavabo, veel plaats
We hadden hier het beste ontbijt ooit! Eiergerecht, granola, fruit, verse koeken, ....
Alles anders dan anders en met veel finesse geserveerd.
Vriendelijk personeel, goede uitleg over mogelijke tours in de stad.

Datum van verblijf: juli 2018
RWHotelGeorgia, General Manager van Rosewood Hotel Georgia, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 juli 2018

Dear Belle9250,
Thank you for sharing this review from your recent stay with us at Rosewood Hotel Georgia. It is wonderful that you were able to explore Vancouver from the hotel's central location and that our team was able to assist you with some of the tours. I am delighted that you enjoyed your guestroom and bathroom and that you had such a great breakfast. We look forward to welcoming you for another visit should your travels bring you back to Vancouver.

Beoordeeld op 12 juni 2017

Zeer stijlvol hotel met top service. De locatie is ideaal om de stad te bezoeken. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Het hotel heeft een zeer aangenaam terras aan de achterzijde. Zeer goed geïsoleerde kamers wat erg belangrijk is gezien de locatie.

Datum van verblijf: juni 2017
Beoordeling verzameld in samenwerking met Rosewood Hotels & Resorts
Rosewood Hotel Georgia, Marketing van Rosewood Hotel Georgia, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 mei 2022

Thank you for your review.

Paul Li
Director of Sales and Marketing

Beoordeeld op 12 juni 2016

Lekker centraal en prima service. Vijf minuten lopen vanaf de waterftont. Vriendelijk personeel. Een probleempje met de verlichting werd snel en prima opgelost. Heerlijk zwembad en leuk dakterras op de vierde verdieping

Datum van verblijf: juni 2016
Beoordeling verzameld in samenwerking met Rosewood Hotels & Resorts

Thank you for your review.

Paul Li
Director of Sales and Marketing