Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.574)
Beoordelingen filteren
1.574 resultaten
Waardering van reizigers
900
510
101
32
31
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
900
510
101
32
31
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.574 beoordelingen
Beoordeeld op 6 oktober 2017

Personeel is vriendelijk. Kamers zijn ruim maar in onze kamer maakte de ventilatie een brommend geluid wat leidde tot een slapeloze nacht. Aan de receptie ons beklag gemaakt maar er werd niets ondernomen. Tweede nacht hetzelfde brommend geluid.
Ontbijt is lekker en uitgebreid. Er zijn betere hotels in Kelowna, dichter bij het meer en met beter uitzicht dan dit.

Datum van verblijf: september 2017
  • Reistype: Reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Jean O
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RosemaryPaterson, General Manager van Best Western Plus Kelowna Hotel & Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 oktober 2017
Google-vertaling

Thank you for your review. I am sorry that you were disappointed with your room as the air conditioning unit was noisy. This is not what we aspire to and I would welcome you to contact me directly at rosemary@bwkelowna.com to determine further details regarding your stay.

Thanks again for sharing your comments.

Kind regards,
Rosemary Paterson, General Manager
Best Western Plus Kelowna Hotel & Suites

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 augustus 2017

Nette hotel kamers, leuk maar ondiep zwembad (1m) met 2 spa's, prima typisch zelfbedieningsontbijt (wachtrij voor het wafel apparaat). Ligging aan drukke doorgaande weg geen probleem aangezien we een kamer aan de achterkant hadden. Weinig restaurants in de omgeving en het restaurant bij het hotel was een pub en er mochten geen kinderen in, dus voor ons met 2 kinderen geen optie.

Datum van verblijf: juli 2017
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Best Western
Bedank meanarno
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RosemaryPaterson, General Manager van Best Western Plus Kelowna Hotel & Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 augustus 2017
Google-vertaling

Thank you for your great review. I am pleased that you enjoyed your stay with us and found all our facilities and services to be excellent. Yes, we are located in the centre of town with many options for casual and higher end dining surrounding our location.

Thanks for sharing your comments. We'll hope to welcome you back again on a future visit to Kelowna.

Kind regards,
Rosemary Paterson, General Manager
Best Western Plus Kelowna Hotel & Suites

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 september 2016

Dit hotel ligt niet ver van de stad Kelowna en het Okanogan meer. Het personeel is vriendelijk en servicegericht. De kamers zijn groot en schoon. Er is een shuttle bus die kosteloos naar Kelowna en het hotel rijdt. Ontbijt was redelijk en bij de prijs inbegrepen.

Datum van verblijf: september 2016
Bedank angelique21
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RosemaryPaterson, General Manager van Best Western Plus Kelowna Hotel & Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 september 2016
Google-vertaling

Thank you kindly for your great review. I am pleased that you enjoyed your stay with us and found the staff friendly and all the services to be above par. We are located in the center of Kelowna, about a 10 minute drive from the downtown and lake area. And we're about a 10-15 minute drive to many attractions, activities, the airport and the beach. And yes, we offer a complimentary shuttle service (must be booked in advance) to/from the airport and the downtown area.

Thanks again for choosing to stay with us. We'll hope to have you join us on your next visit to Kelowna.
Best regards,
Rosemary Paterson, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 mei 2015 via mobiele applicatie

4 nachten verbleven in dit mooie hotel. Schone grote kamers met grote badkamer. Lekker ontbijt met voldoende keuzemogelijkheden. Er zijn 2 hot tubs en een zwembad aanwezig.
1 nadeel: de airconditioning springt soms 's nachts aan en is aan de luide kant.

Datum van verblijf: mei 2015
Reistype: Reisde met familie
Bedank andya634
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Rosemary P, General Manager van Best Western Plus Kelowna Hotel & Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 mei 2015
Google-vertaling

Thank you for your great review. I am pleased that you enjoyed your stay with us and found the rooms large and comfortable. I'm sorry if the air conditioning was too loud. If you can respond and let me know your room number or name to research, we can check it to ensure that it is operating properly.

Again, thanks for sharing your comments and I hope you enjoyed your visit to Kelowna.
Sincerely,
Rosemary Paterson

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 mei 2013

Keurig hotel met prima personeel. Vriendelijk. Nadeel dat het aan een drukke weg ligt, HW 97 en zo,n 5 km van het meertje. Ontbijt is redelijk tot goed en zat in de prijs inbegrepen. Alles is erg schoon en wordt goed bijgehouden.

Datum van verblijf: mei 2013
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Jan5101
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Rosemary P, General Manager van Best Western Plus Kelowna Hotel & Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 juli 2013
Google-vertaling

Thank you for your kind review and comments. I am pleased that you enjoyed your stay and the staff were excellent. I will be very pleased to share your comments with my team to show your appreciation of their efforts!

Thanks again for your comments. We will hope that you'll visit again on your next trip to Canada!
Sincerely,
Rosemary Paterson

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken