Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Harrison Lake View Resort(Harrison Hot Springs)
US$ 377
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Fitnesscentrum
Harrison Spa Motel(Harrison Hot Springs)
US$ 177
Hotels.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Harrison Lake Hotel(Harrison Hot Springs)
Orbitz.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Hot Spring Villa Hotel(Harrison Hot Springs)
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Harrison Beach Hotel(Harrison Hot Springs)
TripAdvisor
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Harrison Village Motel(Harrison Hot Springs)
TripAdvisor
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (3.901)
Beoordelingen filteren
3.900 resultaten
Waardering van reizigers
1.440
1.386
543
317
214
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.440
1.386
543
317
214
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 3.900 beoordelingen
16 juni 2017 beoordeeld

Behulpzaam receptie personeel, met name mevr. Kelly. Houten vloer die kraakt, 's nachts kan je ervan wakker worden als je buur rond loopt. Ouder publiek, uitgebreid ontbijtbuffet, als je niet veel eet is de prijs hoog. Op je kamer hoor je zeer goed wat er op de gang gebeurt. De hot springs zijn goed voor ontspanning, als hotelgast is het inbegrepen in de prijs en toegankelijk tot 23u of 01u00. Veel activiteiten beschikbaar op het water. Tunnels in Hope, silver lake en bridal falls zijn een aanrader.

Kamertip: Vragen naar kamer met zicht op het meer.
  • Verbleef: juni 2017, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank 148elsd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 september 2016 beoordeeld

Vriendelijke ontvangst. De kamer was netjes, maar het hotel zelf is toch wel aan een beetje renovatie toe. Hier en daar zie je nog enkel glas (in de ontbijtzaal), hier en daar een likje verf zou wonderen doen, en de vloerbekleding in de grote hall mag ook vernieuwd worden! Dit neemt niet weg dat de service en het personeel ok waren: zeer vriendelijk. De kamers waren mooi en netjes en ruim. Die zijn blijkbaar al onder handen genomen. Dat je moet betalen om je auto via de valetjongen, net buiten het hotel, op de openbare weg te zetten, vind ik eigenlijk wel een beetje overdreven. Als je niet via de valet parkeert, moet je je auto zien kwijt te raken, soms een heel eindje stappen van het hotel. Wij verbleven hier maar één nacht, en buiten het strand en de kleine wandelboulevard is hier eigenlijk niet te veel te beleven.

Kamertip: Hogere verdiepingen hebben minder last van straatlawaai als je vooraan slaapt.
  • Verbleef: augustus 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank kunstgenieters
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 juli 2016 beoordeeld

De auto moet d.m.v. valet parking worden geparkeerd, of je moet de auto een flink eind wegzetten achter het hotel. Zet wel eerst je koffers eruit. De kamers zijn prima en 's middag om vier uur is er gratis koffie/thee met gebak. Je kunt goed eten en bij goed weer op het terras, waar de kolibri's af en aan vliegen.

Kamertip: Neem een kamer in de westvleugel; de oostvleugel is wat verouderd.
  • Verbleef: juni 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Robert46M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 april 2016 beoordeeld

Dit hotel is gelegen aan het meer. Niets over te zeggen prachtige lokatie. Een van de Duurste kamer geboekt de east-wing 6601 uitzicht op het meer. Kamer gelegen aan de lift. Geweldig hoor de hele tijd: ding dong, ding dong. Moet toch niet de eerste gast zijn die naast deze lift slaapt. Of zal ik de enigste zijn die hier last van heeft. In deze kamer 2 ramen lek dus beslagen. Is niet van gisteren. De roomservice is er vlot bij. Staat om 8.00 uur al aan te kopen bij je deur. U heeft toch een not disturb kaartje. En uiteraard ligt het allemaal aan ons zelf. Kunnen toch gewoon een nieuwe kamer vragen bij de Front desk als deze kamer niet oke is. Waarom verhuur je hem dan vraag ik mij af. Als je dit verhuurt is dat de standaard van het hotel. Heeft niets te maken met of je kamer wel of niet goed is voor jou maar de kwaliteit standaard van het hotel. Blijkbaar normaal voor een kamer van 220 dollar. Gedateerd hotel. Voor waarde slecht en service matig. locatie uitstekend. Er is ook een koffie tentje. Koffie en croissant gehaald. Croissant was helaas niet vers......... Waardeloos.

  • Verbleef: april 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
1  Bedank Paul V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 juli 2015 beoordeeld

De warmwaterbaden en het ruime buitenzwembad zijn een plus voor dit hotel.
Volkomen rust met een mooie ligging. Kamers zijn ok en de koffie in de koffieshop is van uitstekende makelij. Een betalende buitenparking is er dan weer over.

  • Verbleef: juni 2015, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
1  Bedank ward v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken