Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (942)
Beoordelingen filteren
942 resultaten
Waardering van reizigers
678
225
23
8
8
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
678
225
23
8
8
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 942 beoordelingen
Beoordeeld op 17 mei 2017 via mobiele applicatie

Werden hier 2 nachten geplaats door Travelbird voor onze rondreis in West-Canada. Ondanks dat de stad Calgary ons niet veel zegde (eerder een drukke zakenstad zonder veel meer...) toch een zeer prima ervaring met dit hotel.

We vroegen en kregen een upgrade van de kamer om in 1 kingsize bed te overnachten voor 10$ extra per nacht. Trendy, ruime en leuke ingerichte kamer ter beschikking gehad door het vriendelijke personeel. Op de 3de verdieping bevinden zich 2 hottubs waarin je kunt vertoeven en een leuk uitzicht hebt.

Omgeving er rond is echter niet veelzeggens (luchthaven...). Aangenaam is wel dat er een zeer goed restaurant/bar gevestigd is in het hotel waar je iets kunt nuttigen.

Datum van verblijf: mei 2017
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank Tim V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jerry R M, Front Office Manager van Hotel Clique Calgary Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 mei 2017
Google-vertaling

Dear Tim V

Thank you for your review. It is so gratifying that you have taken the time to share your feedback which we absolutely take on board. I am personally taking note of all the comments you have made and will be reviewing with our Management team.

I look forward to welcoming you back to Hotel Clique Calgary in the future. Hope you keep us in mind when making plans to visit Calgary

Warmest regards,
Jerry R Manyimbiri
Guest Services Manager
403-460-9588
jerry@hotelclique.ca

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 september 2016

Voor een vroege vlucht kozen we Clique Hotel om de nacht door te brengen. Hoewel het hotel dicht bij de luchthaven ligt, hebben we van een ongestoord verblijf genoten. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Het restaurant heeft een uitstekende kaart.
De kamer is van alle gemakken voorzien, inclusief een geluidloze airco, dvd-afspeelapparatuur, tv bij het bad en een meervoudige douche.

Kamertip: shuttlebus
Datum van verblijf: september 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Ellie B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jerry R M, Front Office Manager van Hotel Clique Calgary Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 september 2016
Google-vertaling

Dear Ellie B

Thank you for taking the time to review your recent stay at Hotel Clique Calgary Airport.

It is always a pleasure to receive positive feedback and I will be sure to pass on your kind words to all of our staff as I know they will be delighted to read your comments. Your feedback is greatly appreciated and will inspire our staff to continue to strive towards outstanding customer service.

We look forward to welcoming you back to Hotel Clique Calgary in the near future.

Sincerely,
Jerry R Manyimbiri
Guest Services Manager
403-460-9588
jerry@hotelclique.ca

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 september 2016 via mobiele applicatie

Met hun vlotte shuttleservice en een ligging op slechts enkele km's van de luchthaven van Calgary, is het hotel Clique een ideale plaats om te bekomen van een lange intercontinentale vlucht.
De ontvangst was zeer attent en vriendelijk, de kamers zijn modern en compleet ingericht - een minpuntje was de lawaaierige airco - en de bijhorende bar/restaurant is best te doen. Een bijkomend pluspunt is de zeer goede prijs/kwaliteit van dit hotel.

Datum van verblijf: september 2016
Bedank L9615OFpaulj
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jerry R M, Front Office Manager van Hotel Clique Calgary Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 september 2016
Google-vertaling

Dear Paul J

Thank you for taking the time to share such a glowing reveiw on your recent stay with us here at Hotel Clique Calgary Airport. We are delighted to read that you enjoyed your stay and was pleased with your room and amenities.

We strive to create seamless and memorable experiences for our guests from the point of arrival to departure, and we are pleased to read that our associates played a significant role in enhancing your stay. We know a comfortable, good night’s sleep is imperative, thus we are happy to read that you had a great one.

I do however sincerely apologise you found our a/c units a bit loud.

Thank you once again, we look forward to welcoming you back to Hotel Clique Calgary in the foreseeable future.

Kind regards,
Jerry R Manyimbiri
Guest Services Manager
403-460-9588
jerry@hotelclique.ca

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 september 2016

Dit hotel ligt dicht bij het vliegveld. Het is een vrij nieuw hotel en de kamers zijn ruim en schoon. Zeer geschikt voor alleen een overnachting, in de omgeving is verder niets. In hetzelfde pand zit ook het applause hotel.

Datum van verblijf: september 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank angelique21
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jerry R M, Front Office Manager van Hotel Clique Calgary Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 september 2016
Google-vertaling

Dear angelique21

Thank you for your recent stay with us and for taking the time to share your feedback on TripAdvisor. I am glad to know that you had a pleasant stay and that you enjoyed our hot tubs and comfortable beds.
Positive feedback from our valued guests such as yourself always brings a smile to our faces.

We look forward to welcoming you back the next time you stay in Calgary.

Sincerely,
Jerry R Manyimbiri
Guest Services Manager
403-460-9588
jerry@hotelclique.ca

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 augustus 2016

Dit hotel staat vlakbij het vliegveld van Calgary, prima hotel en mooie kamers, gastvrije service, goed en betaalbaar restaurant voor ontbijt, lunch en diner, prima bar, hottup is heerlijk, shuttlebus brengt je van en naar het hotel op de door jouw afgesproken tijd. Kortom het hotel is een goede basis voor een vertrek en/of aankomst.

Kamertip: Uitstekende verbinding met de luchthaven en down-town Calgary, goede service in het hotel, hottup is heerlijk voor het slapen gaan.
Datum van verblijf: juli 2016
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Anita P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jerry R M, Front Office Manager van Hotel Clique Calgary Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 augustus 2016
Google-vertaling

Dear Anita P

Thank you for staying with us on your recent visit to Calgary.

I would like to thank you for your kind words regarding the hotel and the service provided by our dedicated associates. The cornerstone of our success at Hotel Clique Calgary has and always will be our professional friendly team and their dedication to deliver a memorable experience to our clientele.

Again, thank you for reviewing us on Trip Advisor. We all look forward to welcoming you back in the near future.

Kind regards,
Jerry R Manyimbiri
Guest Services Manager
403-460-9588
jerry@hotelclique.ca

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken