Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.340)
Beoordelingen filteren
2.340 resultaten
Waardering van reizigers
1.056
840
284
111
49
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.056
840
284
111
49
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 2.340 beoordelingen
16 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel mooi hotel. Faciliteiten zijn zeer goed. Ook personeel en lobby uitstekend. Na een dag skiën of wandelen is het zwembad echt bijzonder. In de stijl van een grot. Met buiten het centrum van Banff maar nog steeds op loopafstand.

Verbleef: februari 2017, reisde alleen
Bedank Berry147
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben in het restaurant gegeten dit omdat ze enkele vegetarische maaltijden hadden, lekker gegeten en prettige bediening. Prijs was redelijk voor de kwaliteit, het hotel werkt ook qua fietsverhuur samen met Caribou Lodge

Verbleef: juli 2017, reisde met familie
Bedank Harry v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 juli 2017 beoordeeld

Dit hotel heeft ruime kamers, een grote ondergrondse parking en is goed gelegen. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijtbuffet is lekker en gezond, met vers fruit. Je kan er je eigen wafeltje vees bakken.

  • Verbleef: juli 2017, reisde met familie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Geert V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 mei 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

In Banff verbleven we bij Fox hotel en suites. De entree was erg mooi en het parkeren gratis. De kamer was zeer klein en erg gedateerd. Het bed was zacht waardoor mijn vrouw en ik last van ons nek hadden de volgende ochtend. Buiten naast onze kamer was een soort schoorsteen die een zoemend geluid maakte. Het continentaal ontbijt was matig. Het hotel ligt een aantal minuten lopen van het centrum.

Verbleef: mei 2017, reisde met een partner
Bedank Eugene en Sandh... v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Luidruchtig hotel met kleine kamers. De kamers zijn volledig uitgerust maar zonder koelkast en die mis je wel.
Vanaf 6 uur hoor je andere reizigers vertrekken en de leveranciers aankomen.
Het ontbijt is uitgebreid maart voor spek moet apart betaald worden.
Het zwembad, eerder hottub, maakt dan wel weer veel goed

Verbleef: juli 2016, reisde met familie
Bedank m m
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken