Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 08:00 - 20:00
Opslaan
Hoogtepunten uit beoordelingen
Prima

Aardige mensen en erg behulpzaam . We wilden graag een paardrijrit boeken dat kon hier niet maar ... meer lezen

Beoordeeld op 6 mei 2018
Jacqiehuis
,
Biddinghuizen, Nederland
Goed informatie over de omgeving

Vriendelijke en deskundige mensen die de gehele dag mensen te woord staan en helpen met al hun ... meer lezen

Beoordeeld op 26 september 2017
Karinv1745
,
Steenbergen, Nederland
Lees alle 1.009 beoordelingen
  
vertaald door Google
Aanbevolen ervaringen in en in de buurt van Banff
vanaf US$ 33,70
Meer info
Banff Gondola Rit Toegang
53 beoordelingen
vanaf US$ 51,40
Meer info
vanaf US$ 140,60
Meer info
vanaf US$ 53,83
Meer info
Beoordelingen (1.009)
Beoordelingen filteren
1.009 resultaten
Waardering van reizigers
582
299
86
29
13
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
582
299
86
29
13
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
8 - 13 van 1.009 beoordelingen
Beoordeeld op 13 juli 2016 via mobiele applicatie

De mensen die er werken helpen je graag. Je vindt er een kleine shop, en handige kaarten voor de omliggende parken.

Datum van activiteit: juli 2016
Bedank RutgerH85
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 juni 2016

In het centrum staan alle mogelijkheden die Banff te bieden heeft uitgebreid beschreven. En aan diverse balies word je goed van informatie voorzien. Je kunt er diverse aktiviteiten boeken.

Datum van activiteit: juni 2016
Bedank Kees T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 december 2015

Internet biedt heel veel informatie. Maar als je een informatiecentrum als dit bezoekt, gaat informatie LEVEN. Zeer professioneel en met overgave.

Datum van activiteit: september 2015
Bedank louis p
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 oktober 2015

Er is veel informatie aanwezig. Grote ruimte aan verschillende balies en duidelijk aangegeven wat mogelijkheden betreft over het aanbod in de buurt.

Datum van activiteit: september 2015
Bedank Hilde W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 augustus 2015

Zoals in alle toeristische centra in Canada vind je hier alle informatie die je maar kan wensen, je vragen worden altijd op een vriendelijke en duidelijke manier beantwoord, en aan documentatie zeker geen gebrek!

Datum van activiteit: juli 2015
Bedank emjay200
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken