Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.131)
Beoordelingen filteren
1.131 resultaten
Waardering van reizigers
500
411
134
60
26
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
500
411
134
60
26
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.131 beoordelingen
Beoordeeld op 2 oktober 2017

wij hadden een bijzonder smaakvol en praktische ingerichte ruime kamer met zicht op Mt. Rundle - je zou bijna een hele dag binnenblijven om van het uitzicht met de steeds wisselende bewolking te kijken... ware het niet dat de bergen erom vragen dat je ze gaat verkennen.

Er is verrassend veel keuze voor het ontbijt dat al even verrassend lekker is.
Het personeel is bijzonder vriendelijk en behulpzaam.
Er is eveneens een hot tub met zicht op de bergen...

Voor dit hotel alleen al zou je naar Banff (op zeer korte afstand gelegen) terugkeren.

Kamertip: kamer 108 heeft uitzicht op Mt Rundle
Datum van verblijf: september 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank tine-dus
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
JuniperMgr, Manager van The Juniper Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 oktober 2017
Google-vertaling

I am so glad you enjoyed your time at The Juniper Hotel & Bistro; thank you for staying with us!
Sincerely,
Christy - Sales Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 augustus 2017

Ca. 1 km buiten het centrum van Banff.
Comfortabel en plezierig hotel met vriendelijk en behulpzaam personeel.
Hotel ligt op 100m van de snelweg. Vervelend als je buiten wilt zitten, maar binnen hoor je het geluid van de de weg niet. Los van de snelweg wel een mooi uitzicht op oa. Vermillion Lakes

Datum van verblijf: juli 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Gert-Jan v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
JuniperMgr, Manager van The Juniper Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 augustus 2017
Google-vertaling

I appreciate you taking the time to leave your review and hope you had a fantastic time exploring Banff National Park!
Sincerely,
Christy - Sales Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 augustus 2017 via mobiele applicatie

Dit mooie hotel ligt net naast de snelweg. Buiten banff. Wat opzich ook wel erg lekker is want banff loopt over van de toeristen in de zomer. Het hotel is mooi, fijne kamers en schoon. Je kunt daar eten( dineren) maar het is wel gewenst om te servereren. Wij zijn gezellig in banff gaan eten. Restaurant in het hotel is ook best wel prijzig

Datum van verblijf: augustus 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Flurry1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
JuniperMgr, Manager van The Juniper Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 augustus 2017
Google-vertaling

Thank you for staying with us and I hope you enjoyed your time in Banff National Park!
Sincerely,
Christy - Sales Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 september 2016 via mobiele applicatie

Het Juniper Hotel is makkelijk bereikbaar vlak aan de Highway. De kamers aan de kant van de vallei hebben een mooi uitzicht maar genieten(sic) dan ook van het lawaai van het verkeer.
De kwaliteit van het eten in de bistro was wel OK maar ook weer niet van het niveau dat we hadden verwacht na het lezen van de ervaringen van anderen.

Datum van verblijf: september 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Paul J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 september 2016

Een heerlijk hotel, mooie kamers met heerlijke bedden. Goede service, heerlijk restaurant
wat wil je nog meer?
een bubbelbad buiten (onder afdakje) waar je heerlijk kunt ontspannen. Ook in de winter.
Behulpzame receptie voor activiteiten in de buurt.

Datum van verblijf: augustus 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank eddyhhw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken