Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Niet heel bijzonder”
Beoordeling van Banff Ave Brewing Co

Banff Ave Brewing Co
Geclassificeerd als nr. 47 van 163 Restaurants in Banff
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 9 - US$ 25
Keukens: Canadees
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Grote groepen, Lokale keuken, Gezinnen met kinderen, Barscene
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Lunch, Diner, Reserveringen
14 september 2019 beoordeeld

Redelijk geprijsd, maar niet heel bijzonder. Er zijn betere en gezelligere mogelijkheden in Banff voor hetzelfde budget.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Marlie P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.256)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 1.257 beoordelingen

2 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Omdat wij van bier en burgers houden, kwamen wij al snel hier uit. We waren echter teleurgesteld over de kwaliteit van het eten, het was niet bijzonder vergeleken met andere burgers die wij in Canada hebben gehad. Het bier was prima. De service/bediening was gemiddeld. Al met al sprong het er niet echt uit wat ons betreft.

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank Bambino1992
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 juni 2018 beoordeeld

Leuke eetcafé in het centrum van Banff. Hadden moeite om het café te vinden, is namelijk gevestigd op de tweede verdieping. We waren de ingang een paar keer voorbij gelopen.

Gevarieerd menu met eenvoudige gerechten. Kozen allebei voor een broodje hamburger en die smaakte prima. Diverse lekkere, zelf gebrouwen biertjes uit de tab.

Relaxte sfeer. Vriendelijk personeel. Goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Datum van bezoek: juni 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Ton H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Positief:
- erg gezellige sfeer met uitkijk op brouwerij
- lekkere en gevarieerde biertjes
- biertjes zijn niet erg duur, op donderdag zijn de liters $8,5 CAN.
- tegenover de bushalte

Negatief
- eten redelijk prijzig

Datum van bezoek: juni 2018
1  Bedank Kayleighfiona
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 december 2017 beoordeeld

heel drukke zaak met veel volk, maar efficiënte bediening. Lekker eten en veel keuze van locale bieren.

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank Kristel C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Banff Ave Brewing Co bekeken, bekeken ook

 
Banff, Banff National Park
 
Banff, Banff National Park
 

In Banff Ave Brewing Co geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding