Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (8.818)
Beoordelingen filteren
8.818 resultaten
Waardering van reizigers
5.741
1.792
686
376
223
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
5.741
1.792
686
376
223
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 8.818 beoordelingen
Beoordeeld op 26 juli 2019

Het beroemde Fairmont Banff Springs hotel staat in het centrum van Banff National Park en is een blikvanger in het pittoreske bergstadje Banff, Alberta. Dit 'kasteel in de Rockies' biedt al meer dan 125 jaar onderdak aan zijn/haar gasten. We vond het een super bijzonder hotel.

Datum van verblijf: juni 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank SanneVeerman
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
banffmanagement2016, Public Relations Manager van Fairmont Banff Springs, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 juli 2019
Google-vertaling

Hello SanneVeerman,

We’d have to say Mr. William Cornelius Van Horne had quite the ambition to share the beauty of the Canadian Rocky Mountains with the rest of the world in 1888 and we are fortunate enough to continue to share this vision. We hope we can welcome you back again soon to continue exploring our extensive history!

-Fairmont Banff Springs

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 juli 2019 via mobiele applicatie

Wat een magnifieke ervaring, perfecte service en unieke beleving.
Zeer vriendelijk ontvangst, vlotte bediening en snel kamer gekregen.

De kamer zijn inderdaad niet de modernste, maar de retoriek heeft ons gesmaakt.

Hotel is zeer goed gelegen en een perfecte uitvalsbasis. Prachtig uitzicht op de golfbaan van Banff Fairmont.

Busverbindingen zijn ook zeer ok.
En parking is aanwezig.

Zeer goed hotel en perfecte uitvalsbasis.
Zeker eens doen!

Datum van verblijf: juli 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank Tommie13
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
banffmanagement2016, Public Relations Manager van Fairmont Banff Springs, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 juli 2019
Google-vertaling

Hello Tommie13,

Thank you for kindly taking the time to leave a review of your recent stay with us at the ‘Castle in the Rockies’. We are delighted to hear you enjoyed such a memorable experience! We are so glad to hear you were able to enjoy all the Castle has to offer. We certainly look forward to the opportunity to welcome you back again soon!

-Fairmont Banff Springs

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 juni 2019 via mobiele applicatie

Vandaag dachten wij na een flinke hiking thee te gaan drinken op stand. Maar dat viel tegen, cappuccino geserveerd met net geen voetbad, maar de thee geserveerd in vieze kannetjes. Bediening bood nieuwe kannetjes aan, maar we hadden al een tijd op onzer stelling gewacht dat was dus geen optie. De manager bood nog wel een drankje aan, maar dat hoefde niet van ons.
Geen 5 sterren locatie. Misschien een beetje vergaande glorie .

Datum van verblijf: juni 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 483belap
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
banffmanagement2016, Public Relations Manager van Fairmont Banff Springs, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 juni 2019
Google-vertaling

Hello 483belap,

Thank you very much for taking the time to share your comments regarding your recent stay at the Castle. Exceptional service is what we strive to be known for; therefore your feedback on the value of your experience is extremely important as it helps us to continually improve our service and provide a memorable experience to our valued guests. We do appreciate your honesty as that provides valuable information on where we didn't hit the mark. We hope the remainder of your time in Banff was truly magical, and wanted to say thank you again for joining us!

-Fairmont Banff Springs

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 maart 2019

Schitterend hotel! Alle luxe aanwezig, personeel zeer professioneel, vriendelijk en behulpzaam. Fairmont Springs is een must als je in Banff verblijft.
Kamers zijn wel wat ouderwets en hebben wat kilometers er op zitten (krassen etc). Bedden zijn heerlijk!
Ontbijt zit er niet bij in en dat had voor de prijs wel gemogen.

Datum van verblijf: maart 2019
Reistype: Reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met fairmont.com
Bedank OnAir09536005586
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
banffmanagement2016, Public Relations Manager van Fairmont Banff Springs, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 maart 2019
Google-vertaling

Hello OnAir09536005586,

Our team is very passionate about providing all our guests with a truly memorable experience and we are so pleased to hear you enjoyed such a wonderful stay. Thank you for providing your feedback, we will be sure to share this with our teams!

-Fairmont Banff Springs

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 december 2018

Alweer een heerlijk verblijf in een Fairmont. Prachtig gelegen, iets uit het centrum van Banff, maar de bus stopt voor de deur en een shuttle brengt je naar het centrum. Je moet dan wel zelf terug.
Gebouw zelf is indrukwekkend; zowel de buiten als de binnenkant. Het uitzicht vanuit de kamer is schitterend. Heerlijk zwembad gedeelte, het was erg warm toen wij er waren, dus dit was wel aangenaam om even te kunnen zonnen en zwemmen. Zowel binnen als buitenbad. Op het terras de lunch gebruikt, was ook erg smakelijk.
Al met al heerlijk verblijf.

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank dspierings
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
banffmanagement2016, Public Relations Manager van Fairmont Banff Springs, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 december 2018
Google-vertaling

Hello dspierings,

Thank you for taking the time to share your experience at the ‘Castle in the Rockies’. We are delighted to hear your enjoyed your experience with us! We would have to agree, enjoying time in our pools is the best way to relax and soak in those mountain views! There is certainly a lot to explore around the Castle and Banff, we are glad you took the opportunity to do so! We will be sure to share this feedback with our teams. We hope you can join us again soon!

-Fairmont Banff Springs

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken